Zar Paulo // Support: ØNDI

Zar Paulo har haft et rigtig godt 2020, hvor de har etableret sig som et af de mest spændende navne herhjemme. Både i foråret og efteråret 2021 kan det fremadstormende bands opleves live, hvor de også vil være klar med nye udgivelser.

Selvom 2020 har været plaget af corona-epidemien, så har det været et utroligt spændende år for den unge aarhusianske poprock kvintet Zar Paulo. De har fået ros fra toneangivende medier såsom Soundvenue og GAFFA, og fået god airplay på radio. Derudover har de spillet en lang række koncerter både som headliner og som support for Joyce og TV-2. Zar Paulo og forsanger Emil Johannesen er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse er til at føle hos publikum. Dette beviste de senest ved deres udsolgte headliner-koncert på Train i Aarhus. En koncert, der resulterede i en 5-stjernet anmeldelse fra GAFFA, som b.la. skriver:

’Mit første møde med Zar Paulo blæste mig omkuld. Det gjorde mit møde med dem i går aftes også. De var vanvittige. Så er det sagt, og tonen lagt. […] De professionelle overraskelser vil ingen ende tage, og mit kæbeparti er både ømt af at smile så meget over, hvor vild en oplevelse det er, men også over, at jeg har tabt den på gulvet i ren og skær lamslåelse. […] Til slut kan jeg vist kun sige: Hold lige øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store.’

Nu er Zar Paulo klar med koncerter i både foråret og efteråret 2021, hvor de besøger en lang række byer i hele landet. Deres seneste single ’Stop Believing’ har været et markant gennembrud for dem, som både har givet dem radio airplay, ros i medierne og udsolgte koncerter. Sideløbende med at spille koncerter det seneste år har Zar Paulo været i studiet for at lave ny musik, som de også har teaset løbende til koncerterne.

Support: ØNDI

ØNDI er hvad der sker, når man blander punk energi med elektronisk produktion udført af musikere som er træt af kedelig musik. Det højt, det hårdt, det vildt – Det ØNDI.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 8 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 135,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej