Praktisk info

Aldersgrænse

Der er som udgangspunkt ingen aldersgrænse til Richters koncerter. Vi anbefaler, at børn under 13 år er i følge med en voksen for at få den bedst mulige koncertoplevelse. Der er ingen udskænkning af alkohol til unge under 18 år.

Beliggenhed

Richters adresse er Telefonvej 16, 2860 Søborg, og ligger i forlængelse af Telefonfabrikken, Gladsaxe Kulturhus. Når du kommer til Telefonfabrikken, skal du følge skiltene og vejen rundt om bygningen, hvor du finder Richters hovedindgang på hjørnet. Find Richter på kortet her eller se denne korte film, hvor vi viser vej.

Billetter

Vi sælger billetter via Billetten A/S. Du kan købe billetter til Richters arrangementer i forsalg her på siden, og i døren til koncerten (såfremt der ikke er udsolgt!). Der er et billetgebyr på 20 kr. på alle Richters arrangementer.

Læs mere om billetter her.

Drikkevarer

Det er ikke tilladt at medbringe- og nyde egne drikkevarer til Richters koncerter. Vores bar har et bredt udvalg af øl, sodavand, vin og spiritus samt chips.

Garderobe

Richters garderobe kan benyttes i forbindelse med koncerterne. Store jakker og tasker skal indleveres i garderoben ved ankomst – af hensyn til sikkerheden og flugtveje er det ikke tilladt at lægge dem på gulvet i salen.

Prisen er 20 kr. pr. genstand.

Gavekort

Glæd dem du holder af med et gavekort til Richters koncerter. Læs mere om- og køb gavekort her.

Kan jeg leje Richter?

Richter er med sin arkitekttegnede og rustikke atmosfære et perfekt bud på nogle anderledes rammer til fx stormøder, konferencer, events, film- og videooptagelser, produktionsøvere, produktlanceringer, modeshows, workshops, koncerter og meget andet. Du kan læse mere om mulighederne for at leje Richter her.
Det er ikke muligt at leje Richter til privatarrangementer.

Klubben

Klubben er Richters medlemsklub spækket med gode koncertoplevelser til dig og en ven. Med et Klubben-medlemskab kan du nemlig købe 2 billetter med rabat til alle Richters arrangementer, ligesom du får eksklusive tilbud og invitationer. Læs mere om Klubben her.

Koncertstart

Søndag-Torsdag: Døråbning kl. 19:00, Koncertstart kl. 20:00*

Fredag-Lørdag: Døråbning kl. 20:00, Koncertstart kl. 21:00*

*Tiderne er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Tjek derfor altid det enkelte arrangements tider på www.richter-gladsaxe.dk.

Kontakt

Se mere her.

Nyhedsbrev

Vil du gerne vide, hvad der rør sig på Richter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev! I nyhedsbrevet tager vi dig med bagom Richter, og viser dig små glimt fra vores herlige spillested. Du får koncertoffentliggørelser og andre nyheder, mulighed for at vinde koncertbilletter, eksklusive presale-links til udvalgte koncerter og meget mere. Tilmeld dig her.

Offentlig transport til Richter

Richter ligger cirka et kvarters gang fra Buddinge St., hvortil du kan tage S-togslinje B. Herudover er der adskillige busforbindelser med stoppested tæt på Richter – eksempelvis 4A, 6A og 200S. Se Rejseplanen for alle linjer, og brug Richters adresse for nærmeste stoppested.

Parkering

Det er muligt at parkere ved Telefonfabrikken/Fitness World, som ligger lige ved siden af Richter. Når du kommer til Telefonfabrikken, drej til venstre. Kommer du på cykel, er der masser af cykelstativer til rådighed lige ved hovedindgangen til Richter. Se hvordan du finder Richter og parkeringspladser her.

Respekter musikken

Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke før og efter koncerten. Nyd musikken mens den spiller og hav respekt for musikerne og øvrige publikummer mens koncerten foregår.

Rygning

Rygning er ikke tilladt i nogen af Richters lokaler. Det gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter. Vi henviser til rygeområdet ved Richters indgang.

Siddende koncerter

På billetten og under arrangementet på www.richter-gladsaxe.dk vil det altid fremgå, om et arrangement er siddende eller stående.

Såfremt koncerten er solgt som et siddende arrangement, er du sikker på en siddeplads. Der er unummererede siddepladser ved Richters koncerter. Der er udsyn til scenen fra alle pladser. Det er ikke muligt at reservere pladser, så har man ønsker om specielle siddepladser eller er man en større forsamling, der vil sidde ved siden af hinanden, anbefaler vi, at komme i god tid.

Stående koncerter

På billetten og under arrangementet på www.richter-gladsaxe.dk vil det altid fremgå, om et arrangement er siddende eller stående.

Hvis arrangementet er solgt som stående er koncerten som udgangspunkt stående og du skal indstille dig på at stå op.

Tilgængelighed

Der er niveaufri adgang til alle Richters lokaler. Richter har 1 handicaptoilet. Det er muligt at medtage én gratis ledsager til Richters koncerter – læs mere om tilgængelighed her.

Udsolgte koncerter

Hvis en koncert er anført som udsolgt på Richters hjemmeside, betyder det at der ikke er flere billetter, hverken i forsalg eller i døren. Vi har desværre ikke mulighed for at administrere en venteliste. Leder du efter billetter til udsolgte koncerter, anbefaler vi at holde øje med arrangementets Facebook-begivenhed.

Ungerabat

På udvalgte koncerter er der et begrænset antal ungebilletter til salg. Ungerabatten gælder for unge under 26 år, og der skal vises ID i døren, samt studerende der kan fremvise gyldigt studiekort.

FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej