Praktisk info

Aldersgrænse

Der er som udgangspunkt ingen aldersgrænse til Richters koncerter. Vi anbefaler, at børn under 13 år er i følge med en voksen for at få den bedst mulige koncertoplevelse. Der er ingen udskænkning af alkohol til unge under 18 år.

Beliggenhed

Richters adresse er Telefonvej 8F, 2860 Søborg, og ligger i forlængelse af Telefonfabrikken, Gladsaxe Kulturhus. Når du kommer til Telefonfabrikken, skal du følge skiltene og vejen rundt om bygningen, hvor du finder Richters hovedindgang på hjørnet. Find Richter på kortet her eller se denne korte film, hvor vi viser vej.

Billetter

Vi sælger billetter via live/BACKEND Ticket. Du kan købe billetter til Richters arrangementer i forsalg her på siden, og i døren til koncerten (såfremt der ikke er udsolgt!). Der er et billetgebyr på 15 kr. på alle Richters arrangementer.

Læs mere om billetter her.

Garderobe

Richters garderobe kan benyttes i forbindelse med koncerterne. For at oplevelsen bliver bedst for alle, ser vi gerne at garderoben benyttes til store tasker og overtøj – af hensyn til sikkerheden og flugtveje er det ikke tilladt at lægge dem på gulvet i salen.

Prisen er 20 kr. pr. genstand.

Gavekort

Glæd dem du holder af med et gavekort til Richters koncerter. Læs mere om- og køb gavekort her.

Info om Richters koncerter ifbm. Covid-19

Du kan læse mere om Richters koncerter under Covid-19 samt aktuelle retningslinjer her.

Kan jeg leje Richter?

Det er desværre ikke muligt at leje Richter, hverken som privatperson eller for virksomheder.

Koncertstart

Søndag-Torsdag: Døråbning kl. 19:00, Koncertstart kl. 20:00*

Fredag-Lørdag: Døråbning kl. 20:00, Koncertstart kl. 21:00*

*Tiderne er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Tjek derfor altid det enkelte arrangements tider på www.richter-gladsaxe.dk.

Kontakt

Se mere her.

Offentlig transport til Richter

Richter ligger cirka et kvarters gang fra Buddinge St., hvortil du kan tage S-togslinje B. Herudover er der adskillige busforbindelser med stoppested tæt på Richter – eksempelvis 4A, 6A og 200S. Se Rejseplanen for alle linjer, og brug Richters adresse for nærmeste stoppested.

Parkering

Det er muligt at parkere ved Telefonfabrikken/Fitness World, som ligger lige ved siden af Richter. Når du kommer til Telefonfabrikken, drej til venstre. Kommer du på cykel, er der masser af cykelstativer til rådighed lige ved hovedindgangen til Richter. Se hvordan du finder Richter og parkeringspladser her.

Respekter musikken

Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke før og efter koncerten. Nyd musikken mens den spiller og hav respekt for musikerne og øvrige publikummer mens koncerten foregår.

Rygning

Rygning er ikke tilladt i nogen af Richters lokaler. Det gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter. Vi henviser til rygeområdet ved Richters indgang.

Siddende koncerter

På billetten og under arrangementet på www.richter-gladsaxe.dk vil det altid fremgå, om et arrangement er siddende eller stående.

Såfremt koncerten er solgt som et siddende arrangement, er du sikker på en siddeplads. Der er unummererede siddepladser ved Richters koncerter. Der er udsyn til scenen fra alle pladser. Det er ikke muligt at reservere pladser, så har man ønsker om specielle siddepladser eller er man en større forsamling, der vil sidde ved siden af hinanden, anbefaler vi, at komme i god tid.

Stående koncerter

På billetten og under arrangementet på www.richter-gladsaxe.dk vil det altid fremgå, om et arrangement er siddende eller stående.

Hvis arrangementet er solgt som stående er koncerten som udgangspunkt stående og du skal indstille dig på at stå op. Alt efter billetsalget til de stående koncerter, er det muligt at stille et lille antal store frem. Hvis du er gravid, gangbesværet eller andet der gør, at du har svært ved at stå op i længere tid ad gangen, kan vi i langt de fleste tilfælde være behjælpelige med at finde dig en stol. Kontakt personalet.

Tilgængelighed

Der er niveaufri adgang til alle Richters lokaler. Richter har 1 handicaptoilet. Det er muligt at medtage én gratis ledsager til Richters koncerter – læs mere om tilgængelighed her.

Udsolgte koncerter

Hvis en koncert er anført som udsolgt på Richters hjemmeside, betyder det at der ikke er flere billetter, hverken i forsalg eller i døren. Vi har desværre ikke mulighed for at administrere en venteliste. Leder du efter billetter til udsolgte koncerter, anbefaler vi at holde øje med arrangementets Facebook-begivenhed.

Plus1 Koncert med Mathilde Falch
man 24 jan
Dør 12:30
Show 13:00
165 DKK
Pligten Kalder
FÅ BILLETTER!
tors 27 jan
Dør 20:00
Show 21:00
225 DKK
Marvelous Mosell feat. Tue Track
tors 3 feb
Dør 19:00
Show 20:00
225 DKK
Grarup Allstars
lør 5 feb
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej