HipSomHap

HipSomHap er med hundredvis  af koncerter og millioner af streams et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Tween-idolerne er aktuelle med nyt album og går på scenen for at skabe en gigantisk hiphop-fest i børnehøjde.

Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool! Og de er godt på vej: Gruppen stormer frem på TikTok og YouTube og spiller over 100 koncerter om året. De har været i   Go’morgen Danmark, lavet musik til DR Ramasjang og optrådt for Kronprinsessen.

HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har udgivet tre albums siden starten i 2017: ”Hop Lidt Mer”, ”Overtager Verden” og det helt nye ”Stadig Nr. 1”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på numret ”Min  Far” – som de fleste børn i Danmark kan synge med på.

Ikke som andet børnemusik
HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og vil gerne give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om  at danne Danmarks første rapgruppe for børn.

”Meget børnemusik er velproduceret, men også lidt kedeligt. Vi vil lave noget, der tager børnene seriøst  og har lidt mere kant. Det skal – for at sige det ligeud – være pissehamrende sjovt, og børnene skal føle,  at de er med i det”, forklarer Andreas Seebach.

Derfor får den også hele armen, når HipSomHap optræder live. Anna Bukh Jakobsen fortæller:

”Vi vil gerne give børnene den fulde oplevelse af at være til koncert, så når vi går på scenen er det med  band, røg, lysshow og fuld knald på volumen. Børnene skal stå op og være en del af en kæmpe fest. Det  bliver stort og vildt og mega, mega fedt – også for de voksne!” 

__________

Meld dig ind i Miniklubben og få 50 % rabat på op til 4 billetter. Læs mere her.

Anbefalet alder: 6-12 år (men de yngste kan også være med)

Børn 0-2 år er gratis (i ledsagelse af en voksen).

Arrangementet afholdes med ståplaser

FOR BØRN
Dato: søn 27 okt
Dørene åbner: 10:30
Showstart: 11:00
Forsalg 105,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej