Richters bestyrelse

Bestyrelsen er Richters øverste myndighed og er ansvarlig for, at Richter lever op til den gældende spillestedsaftale med Gladsaxe Kommune og eventuelle vilkår fra andre tilskudsgivere. Richters bestyrelse har ligeledes udformet vores strategi, som løber fra 2023-2025. Læs den her.

Bestyrelsen sammensættes og konstitueres i henhold til Richters vedtæger, som kan læses her.

Mød Richter bestyrelsesmedlemmer her:

Lars Bertolt Winther (Formand)

Udpeget af Gladsaxe Kommune

Managing partner i BARC Scandinavia. Bestyrelsesposter i Copenhagen Jazz Festival, Alice Cph og Danske Kulturbestyrelser.

Erfaring med ledelse, økonomistyring og administration fra kulturområdet samt med strategiudvikling, forretningsudvikling, frivilligledelse og udnyttelse af data.

Sofie Posselt (Næstformand)

Udpeget af bestyrelsen

Uddannet fra Music Management på RMC i 2018. Mangeårigt virke i og omkring livemusikken – som frivillig, senere bestyrelsesformand i Templet i Lyngby, har booket koncerter på bl.a. Tapperiet i Køge og Rust på Nørrebro. Erfaring med bl.a. festival, projektledelse, administration og drift fra bl.a. Gimle i Roskilde og Stengade i Kbh. P.t. ansat som produktionsansvarlig hos Bullet Booking.

Søren Nabe-Nielsen

Udpeget af Gladsaxe Kommune 

Souschef i Gladsaxe Kommune i afdelingen Kultur, fritid og unge, Børne- og Kulturforvaltningen. Erfaring fra kommune, stat, interesseorganisationer, oplysningsforbund m.v.

Tommy Vestergaard

Frivilligrepræsentant – valgt i 2021.

Projektkoordinator hos Københavns Kommune.

Har arbejdet som frivillig på en række festivaler, hos DBU og en række foreninger – samt med frivilligledelse hos bl.a. Roskilde Festival. Frivillig hos Richter siden 2019 – bl.a. i bar, garderobe, billet, afviklingsteam og med booking. 

Junaid Aslam 

Frivilligrepræsentant – valgt i 2021.

Projektleder hos UNiG – Ung i Gladsaxe. Har været frivillig på Richter siden 2017 – helt fra opstartsfasen, før Richter åbnede. Er blandt andet at finde på Richter som afvikler, i baren og i garderoben – men også “bag scenen” i bl.a. PR-gruppen. Er også frivillig hos Ung til Ung og AFS Interkultur, og læser til daglig til civilingeniør på Aalborg Universitet i København.

Sirid Sandsted

Frivilligrepræsentant – valgt i 2022.

Arbejder jeg som butiksekspedient i dagtimerne, men som frivillig på Richter om aftenen og natten – primært som afvikler. Har været frivillig siden Richter åbnede i 2018.

Julia Hunt

Udpeget af bestyrelsen

Pia Skou

Observatør udpeget af Gladsaxe Byråd

Formand for kulturudvalget og 2. viceborgmester i Gladsaxe

Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Sly & The Man
fre 6 okt
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Signe Svendsen
lør 7 okt
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]
tors 12 okt
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej