Richters bestyrelse

Bestyrelsen er Richters øverste myndighed og er ansvarlig for, at Richter lever op til den gældende spillestedsaftale med Gladsaxe Kommune og eventuelle vilkår fra andre tilskudsgivere. Richters bestyrelse har ligeledes udformet vores strategi, som løber fra 2023-2025. Læs den her.

Bestyrelsen sammensættes og konstitueres i henhold til Richters vedtæger, som kan læses her.

Mød Richter bestyrelsesmedlemmer her:

Lars Bertolt Winther (Formand)

Udpeget af Gladsaxe Kommune

Managing partner i BARC Scandinavia. Bestyrelsesposter i Copenhagen Jazz Festival, Alice Cph og Danske Kulturbestyrelser.

Erfaring med ledelse, økonomistyring og administration fra kulturområdet samt med strategiudvikling, forretningsudvikling, frivilligledelse og udnyttelse af data.

Sofie Posselt (Næstformand)

Udpeget af bestyrelsen

Uddannet fra Music Management på RMC i 2018. Mangeårigt virke i og omkring livemusikken – som frivillig, senere bestyrelsesformand i Templet i Lyngby, har booket koncerter på bl.a. Tapperiet i Køge og Rust på Nørrebro. Erfaring med bl.a. festival, projektledelse, administration og drift fra bl.a. Gimle i Roskilde og Stengade i Kbh. P.t. ansat som produktionsansvarlig hos Bullet Booking.

Søren Nabe-Nielsen

Udpeget af Gladsaxe Kommune 

Souschef i Gladsaxe Kommune i afdelingen Kultur, fritid og unge, Børne- og Kulturforvaltningen. Erfaring fra kommune, stat, interesseorganisationer, oplysningsforbund m.v.

Sirid Sandsted

Frivilligrepræsentant – valgt i 2022.

Arbejder jeg som butiksekspedient i dagtimerne, men som frivillig på Richter om aftenen og natten – primært som afvikler. Har været frivillig siden Richter åbnede i 2018.

Natacha Klitgaard Voss

Frivilligrepræsentant – valgt i 2023.

Arbejder til hverdag hos Energinet Gastransmission som juniorforretningskonsulent i afdelingen for Forretningsudvikling og Strategi. Har en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og projektledelse samt en kandidatgrad i international økonomi og en specialisering i drift- og innovationsprocesstyring.

Har været frivillig i Richter siden 2022 men været frivillig i andre organisationer siden 2014.

Marie Sofie Larsen

Frivilligrepræsentant – valgt i 2023.

Gladsaxeborger, arkitekt og journalist med jobs som redaktør for Magasinet Byggeri og som kommunikationsansvarlig for Rørbæk og Møller Arkitekter. Frivillig på Richter, primært som bartender, siden november 2022.  

Julia Hunt

Udpeget af bestyrelsen

Pia Skou

Observatør udpeget af Gladsaxe Byråd

Formand for kulturudvalget og 2. viceborgmester i Gladsaxe

FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej