BJöRN // Wiinholt

Kom til dobbeltkoncert med BJöRN og Wiinholt – en aften der byder på håndspillet klassisk rock med sjælefulde sange fra hjertet.

BJöRN

Kom til Richter denne første dag i november og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Med garanti for lækker lyd, fede guitarriffs samt originale sange der kan danses til og synges med på. Kan du li’ John Hiatt, Tom Petty, Ry Cooder og Eagles, så er dette lige noget for dig.

Med sin markante vokal og enkle guitarspil står Bjørn Jeppesen i front og har leveret sit hjerteblod og sin sjæl i tekst og musik, omgivet af et dygtigt og erfarent hold musikere, der vækker ånden i musikken med en bred vifte af instrumenter til et organisk rockunivers med masser af soul og ind imellem krydret med undertoner af reggae og bossa.
De er alle BJöRN og bringer liv til fortællingerne med fantastiske melodier, fængende omkvæd og sublim fremførelse. Du vil fange dig selv gynge med til det mere soulpoppede, vride kroppen og skrige lidt med, eller meget, når rocken ruller sig fuldt ud.

BJöRN består udover Bjørn Jeppesen af:
Peter Kobayashi, guitarer
Henning Neerskov, trommer
Jeppe Ekstrøm, orgel og Würlitzer
Anders Jeppesen, bas

Wiinholt

Kurt Wiinholt Poulsen er sanger, guitarist, komponist, producer og navnet bag Wiinholt. Han har arbejdet med musik, siden han som 13-årig optrådte for første gang på folkeskolens scene med

sine brødre. I ungdomsårene spillede han i de to bands Venus og Brotherhood in trouble og siden har han medvirket som guitarist både live og som studiemusiker for andre kunstnere (Falch, Viskinde, Rie Rasmussen, BJöRN mfl.) gennem årene. De sidste mange år har hans fokus ligget i bandet Twiins, som han har med sin tvillingebror John.

En mangeårig drøm om at lave et soloalbum og afprøve det, at være “sig selv” blev til virkelighed med albummet Mindernes Alle’, der udkom 1. marts 2024. Et album, der indeholder en palet af dansksproget originalmusik med sjælfulde sange fra hjertet. Med et tekstunivers, der bevæger sig rundt i betragtninger og tanker fra, når man befinder sig midt i livet. En tur ned ad Mindernes Alle med tanker på det der var, det der er og det der kommer.

Med et afsæt fra erfaringer og samarbejde med bl.a. ovennævnte kunstnere gennem tiden, har Wiinholt fundet sit eget lydunivers, hvor han har været tro mod sit ønske om at skabe et personligt album med lidt kant. Det er sange fra dette album blandet med en lille håndfuld af Wiinholts egne favoritter af amerikanske sange, der bliver spillet denne aften.

Wiinholt band er:

Kurt Wiinholt Poulsen: Vocal, guitar

Peter Wegener: Keys, kor

Michael Mortensen: Bas

Thomas Kjær: Trommer

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: fre 1 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 185,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej