Info om Covid-19 & Richters koncerter

Aktuelle retningslinjer

Opdateret 24. februar 2021

Richter er midlertidigt lukket frem til og med 5. april 2021. Alle koncerter i perioden vil blive udskudt eller aflyst. Vi arbejder allerede nu på højtryk på at afklare om koncerterne aflyses eller udskydes, og vil melde ud direkte til billetkøbere, så snart vi ved noget mere konkret.

Pas godt på hinanden og vi glæder os til at tage godt imod jer på den anden side!

Hvad betyder det for din koncert

Du kan trygt købe billetter til alle Richters koncerter. Hvis der sker betydelige ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato, nyt venue eller aflysning – vil du som billetkøber få direkte besked på mail. Hvis en koncert flyttes til en ny dato, har du som billetkøber mulighed for at få dine billetter refunderet, hvis ikke du kan deltage på den nye dato. Såfremt en koncert bliver aflyst, vil alle billetter automatisk blive refunderet.

Det vil under det enkelte arrangement på www.richter-gladsaxe.dk fremgå, om koncerten afholdes. Dette opdateres løbende, eftersom det falder på plads.

Allerede købte billetter er stadig gyldige. Var koncerten oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Richter har til alle koncerter unummererede siddepladser.

Dit besøg på Richter

Når du ankommer til Richter

Når du ankommer til Richter, vil du blive billetteret ved hovedindgangen og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent gerne på dem udenfor.

For at minimere enhver risiko for smitte vil Richters garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, vil I blive mødt af en frivillig seater, som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér personalets anvisning. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under hele dit besøg på Richter. Det er ikke tilladt at tage ophold i loungeområdet eller baren. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads – det samme gælder toiletbesøg. Følg ensretningen, som vil fremgå af skiltning. Seaterne vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer i loungeområdet og på toiletter ad gangen.

Vi gør opmærksom på, at baren lukker for al udskænkning kl. 22.00 – koncerterne kan fortsætte herefter.

Efter koncerten

Når koncerten er slut, vil der blive åbnet flere døre til udgang.

Tryg koncert for alle

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Richter, og der er god mulighed for at vaske hænder på Richters toiletter. Armaturet er kontaktløst og der er engangsservietter til at tørre med.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end det plejer.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på vores skønne spillested igen!

Mike Tramp
tors 25 mar
Dør 19:00
Show 20:00
205 DKK
Der arbejdes på ny dato!
Richter Roots: Bull & Hjort
NY DATO
ons 7 apr
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
NATBOKS
fre 9 apr
Dør 20:00
Show 21:00
50 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej