Info om Covid-19 & Richters koncerter

Aktuelle retningslinjer

Opdateret 16. august 2021

Livemusikken er atter tilbage på Richter! Myndighederne justerer deres retningslinjer og anbefalinger løbende, og derfor gør vi også i takt med nye udmeldinger. Vi anbefaler derfor, at du altid orienterer dig her på siden forud for dit besøg på Richter, hvor du altid finder de aktuelle retningslinjer.

Richters koncerter i efteråret 21

På grund af Richters størrelse falder vi i kategorien færre end 500 publikummer, hvor der ikke længere er nogen former for restriktioner ifbm. Covid-19. Der skal altså ikke bæres mundbind eller vises coronapas, ligesom afstands- og arealkravet pr. 14. august er ophævet. Dvs. at vi kigget ind i et efterår med koncerter som vi kender dem fra før. Vi opfordrer dog stadig til at blive hjemme, hvis du har symptomer eller er syg, og at der til koncerterne holdes god håndhygiejne og hostes og nyses i ærmet. Vi vil fortsat have et øget fokus på rengøring af kontaktflader og god udluftning af lokalerne.

Dette betyder også, at vi igen kan lave stående koncerter, og det vil fremgå under det enkelte arrangement, om en koncert er stående eller siddende.

Vi glæder os til at tage godt imod jer,

/Richter

Dicte & The Diamonds
fre 22 okt
Dør 19:00
Show 20:00
185 DKK
Artillery // Support: Timechild
lør 23 okt
Dør 20:00
Show 21:00
180 DKK
IAMJJ Solo
tors 28 okt
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej