Info om Covid-19 & Richters koncerter

Opdateret 18. september 2020

D. 18.09.2020 blev der præsenteret yderligere landsdækkende restriktioner ifbm. covid-19. Forsamlingsforbuddet er blevet sænket fra 100 til 50 personer, men det vil også fortsat være muligt at afholde og deltage i arrangementer mv. med op til 500 deltagere, hvis disse i det væsentlige sidder ned, hvorfor Richter fortsat vil gennemføre vores koncerter efter gældende retningslinjer.

Hertil er der indført krav om at bære mundbind eller visir, så længe man bevæger sig rundt. Når man sidder ned, må man gerne tage det af. Dette gælder publikum og frivillige. Der gælder samme undtagelser for brug af mundbind som i kollektiv transport.

Udskænkning stopper kl. 22.00, hvor baren lukker. Koncerten kan fortsætte herefter.

Ud over disse nye tiltag, vil vi fortsat lave koncerter under de gældende retningslinjer for siddende kulturelle arrangementer, hvor der gælder følgende:

Alle koncerter bliver – indtil eventuelle nye retningslinjer kommer – for et siddende publikum for at kunne imødekomme de kvadratmeter- og afstandskrav, vi som spillested skal efterleve. Richter har under disse forhold plads til max 80 siddende gæster til vores koncerter.

Hvad betyder det for din koncert

Vi håber, at kunne gennemføre alle programlagte koncerter i efteråret og vi er pt i dialog med artisterne, hvor vi i samarbejde beslutter, om koncerten kan gennemføres under nuværende forhold. Det vil under det enkelte arrangement på www.richter-gladsaxe.dk fremgå, om koncerten afholdes. Dette opdateres løbende, eftersom det falder på plads.

Hvis der sker betydelige ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato eller nyt venue – vil du som billetkøber få direkte besked på mail.

Allerede købte billetter er stadig gyldige. Var koncerten oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Richter har til alle koncerter unummererede siddepladser.

Når du ankommer til Richter

Når du ankommer til Richter, vil du blive billetteret ved hovedindgangen og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent gerne på dem udenfor.

For at minimere enhver risiko for smitte vil Richters garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, vil I blive mødt af en frivillig seater, som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér personalets anvisning. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under hele dit besøg på Richter. Det er ikke tilladt at tage ophold i loungeområdet eller baren. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads – det samme gælder toiletbesøg. Følg ensretningen, som vil fremgå af skiltning. Seaterne vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer i loungeområdet og på toiletter ad gangen.

Efter koncerten

Når koncerten er slut, vil der blive åbnet flere døre til udgang.

Tryg koncert for alle

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Richter, og der er god mulighed for at vaske hænder på Richters toiletter. Armaturet er kontaktløst og der er engangsservietter til at tørre med.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end det plejer.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på vores skønne spillested igen!

Led Zeppelin Jam
FÅ BILLETTER!
fre 25 sep
Dør 20:00
Show 21:00
240 DKK
Elba // Support: ARES
lør 26 sep
Dør 20:00
Show 21:00
75 DKK
Musikbingo // Filmmusik edition
tors 1 okt
Dør 18:00
Show 19:00
50 DKK
The Consolation
lør 3 okt
Dør 20:00
Show 21:00
130 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej