Info om Covid-19 & Richters koncerter

Aktuelle retningslinjer

Opdateret 5. maj 2021

Richter åbner igen d. 6. maj, og vi glæder os til igen at præsentere store liveoplevelser. Vi følger situationen nøje, og efterlever myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Myndighederne justerer deres retningslinjer og anbefalinger løbende, og derfor gør vi også i takt med nye udmeldinger. Vi anbefaler derfor, at du orienterer dig i nedenstående før dit besøg.

Coronapas

Når du skal til koncert på Richter, er der indført krav om fremvisning af coronapas for at få adgang. Det vil sige, at du skal kunne fremvise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det gælder følgende dokumentationsmuligheder:

  1. Et gennemført vaccinationsforløb. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.
  2. Et negativt testresultat, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En Covid-19-test kan være foretaget som en PCR-test eller en antigentest (hurtigtest).
  3. Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Dokumentationen kan både være i papirformat eller elektronisk (appen MinSundhed eller på Sundhed.dk), og skal ske ved samtidig forevisning af et offentligt udstedt identifikationskort, så som kørekort, pas, sundhedskort eller lignende. Læs mere om brugen af coronapas her.

Find nærmeste testcenter her.

Vi opfordrer til at have coronapasset klar ved ankomst til Richter, så vi kan minimere kødannelse.

Dit besøg på Richter

Når du ankommer til Richter

Når du ankommer til Richter, vil du blive billetteret ved hovedindgangen og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter, coronapas og ID klar, så vi kan minimere kødannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent gerne på dem udenfor. Der skal bæres mundbind/visir på Richter, når du bevæger dig rundt. Når du sidder ned, må du gerne tage det af.

For at minimere enhver risiko for smitte vil Richters garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, vil I blive mødt af en frivillig seater, som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér personalets anvisning. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under hele dit besøg på Richter. Det er ikke tilladt at tage ophold i loungeområdet eller baren. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads – det samme gælder toiletbesøg. Følg ensretningen, som vil fremgå af skiltning. Seaterne vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer i loungeområdet og på toiletter ad gangen.

Vi gør opmærksom på, at baren lukker for al udskænkning kl. 22.00 – koncerterne kan fortsætte herefter.

Efter koncerten

Når koncerten er slut, vil der blive åbnet flere døre til udgang.

Tryg koncert for alle

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Richter, og der er god mulighed for at vaske hænder på Richters toiletter. Armaturet er kontaktløst og der er engangsservietter til at tørre med.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end det plejer.

Info om billetter

Du kan trygt købe billetter til alle Richters koncerter. Hvis der sker betydelige ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato, nyt venue eller aflysning – vil du som billetkøber få direkte besked på mail. Hvis en koncert flyttes til en ny dato, har du som billetkøber mulighed for at få dine billetter refunderet, hvis ikke du kan deltage på den nye dato. Såfremt en koncert bliver aflyst, vil alle billetter automatisk blive refunderet.

Allerede købte billetter er stadig gyldige, og vil automatisk blive konverteret til den nye dato, hvis koncerten flyttes. Var koncerten oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Richter har til alle koncerter unummererede siddepladser, indtil eventuelle nye retningslinjer tillader andet.

Vi glæder os til at se jer på Richter!

Iceage
UDSOLGT!
lør 15 maj
Dør 20:00
Show 21:00
200 DKK
NATBOKS
UDSOLGT!
tors 20 maj
Dør 20:00
Show 21:00
50 DKK
Gasbox
fre 21 maj
Dør 19:00
Show 20:00
190 DKK
Troels Skovgaard & Friends
lør 22 maj
Dør 20:00
Show 21:00
150 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej