Info om Covid-19 & Richters koncerter

Aktuelle retningslinjer

Opdateret 12. juli 2021

Livemusikken er atter tilbage på Richter! Myndighederne justerer deres retningslinjer og anbefalinger løbende, og derfor gør vi også i takt med nye udmeldinger. Vi anbefaler derfor, at du altid orienterer dig her på siden forud for dit besøg på Richter.

Retningslinjer til Richters sommerarrangementer ”Richter På Græs”

Det er endelig blevet muligt at lave stående koncerter igen. Til stående koncerter inddeles publikum i sektioner af maksimalt 1000 personer publikummer i hver sektion, ligesom der skal være mindst 2 m2 pr. publikum i hver sektion.  

Richter På Græs er stående arrangementer, og der vil være 1 sektion, da vi maksimalt kan have 300 publikummer inde ad gangen.

Coronapas

Der er fortsat krav om fremvisning af coronapas, når du skal til et arrangement på Richter, og det gælder dermed også Richter På Græs-arrangementerne.

Det gælder følgende dokumentationsmuligheder:

  1. Vaccination: Du vil have et gyldigt coronapas fra 14 til 42 dage efter din første vaccination. Derudover vil du have et gyldigt coronapas umiddelbart efter, at du er færdigvaccineret.
  2. Et negativt testresultat, der for PCR-test er højst 96 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget og for hurtigtest (antigentest) højst 72 timer gammelt.
  3. Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og 12 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Hvis du bruger coronapas-appen eller MinSundhed, er det ikke krav om også at fremvise ID. Du skal fortsat vise ID, hvis du viser dit Coronapas fra sundhed.dk, bruget et printet coronapas, eller bruger dokumentation fra de private testudbydere af hurtigtest.

Find nærmeste testcenter her.

Vi opfordrer til at have coronapasset klar ved ankomst til Richter, så vi kan minimere kødannelse.

Richters koncerter i efteråret 21

Opdateres!

Old News
tors 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Søn
fre 3 sep
Dør 20:00
Show 21:00
135 DKK
Killing // Lipid // Demolizer
lør 4 sep
Dør 19:00
Show 20:00
135 DKK
Musikbingo // Valentines Day Edition
tors 9 sep
Dør 18:00
Show 19:00
50 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej