Info om Covid-19 & Richters koncerter

Aktuelle retningslinjer

Opdateret 26. oktober 2020

Richter er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 10 personer. Det er fortsat muligt at afholde kulturarrangementer for op til 500 personer, hvis disse i det væsentlige sidder ned. Under disse retningslinjer har Richter en maxkapacitet på 93 gæster.

Alle koncerter bliver – indtil eventuelle nye retningslinjer kommer – for et siddende publikum for at kunne imødekomme de kvadratmeter- og afstandskrav, vi som spillested skal efterleve.

Der skal bæres mundbind når du ankommer til- og bevæger dig rundt på Richter. Når du sidder ned, må du tage dit mundbind af.

Baren lukker for al udskænkning kl. 22.00. Koncerterne kan fortsætte herefter.

Hvad betyder det for din koncert

Vi håber, at kunne gennemføre alle programlagte koncerter i efteråret og vi er pt i dialog med artisterne, hvor vi i samarbejde beslutter, om koncerten kan gennemføres under nuværende forhold. Det vil under det enkelte arrangement på www.richter-gladsaxe.dk fremgå, om koncerten afholdes. Dette opdateres løbende, eftersom det falder på plads.

Hvis der sker betydelige ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato eller nyt venue – vil du som billetkøber få direkte besked på mail.

Allerede købte billetter er stadig gyldige. Var koncerten oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Richter har til alle koncerter unummererede siddepladser.

Dit besøg på Richter

 

Når du ankommer til Richter

Når du ankommer til Richter, vil du blive billetteret ved hovedindgangen og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent gerne på dem udenfor.

For at minimere enhver risiko for smitte vil Richters garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, vil I blive mødt af en frivillig seater, som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér personalets anvisning. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at gå i baren og på toilettet under hele dit besøg på Richter. Det er ikke tilladt at tage ophold i loungeområdet eller baren. Når du har købt dine drikkevarer, bedes du gå direkte tilbage til din plads – det samme gælder toiletbesøg. Følg ensretningen, som vil fremgå af skiltning. Seaterne vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer i loungeområdet og på toiletter ad gangen.

Vi gør opmærksom på, at baren lukker for al udskænkning kl. 22.00 – koncerterne kan fortsætte herefter.

Efter koncerten

Når koncerten er slut, vil der blive åbnet flere døre til udgang.

Tryg koncert for alle

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Richter, og der er god mulighed for at vaske hænder på Richters toiletter. Armaturet er kontaktløst og der er engangsservietter til at tørre med.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end det plejer.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på vores skønne spillested igen!

Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej