Info om Covid-19 & Richters koncerter

Aktuelle retningslinjer

Opdateret 17. januar 2022

Livemusikken er tilbage på Richter!

Myndighederne justerer deres retningslinjer og anbefalinger løbende, og derfor gør vi også i takt med nye udmeldinger. Vi anbefaler derfor, at du altid orienterer dig her på siden forud for dit besøg på Richter, hvor du finder de aktuelle retningslinjer.

Coronapas

Når du skal til koncert på Richter, skal du vise coronapas for at få adgang. Det vil sige, at du skal kunne fremvise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det gælder for personer på 15 år og derover. Dokumentationen kan både være i papirformat eller elektronisk (appen Coronapas, MinSundhed eller på Sundhed.dk). Fremvisning i papirformat skal ske ved samtidig forevisning af et offentligt udstedt identifikationskort, så som kørekort, pas, sundhedskort eller lignende.

Vi tjekker coronapas ved indgangen, og vi opfordrer til at have coronapasset klar ved ankomst til Richter, så vi kan minimere kødannelse.

Du kan læse mere om reglerne for gyldigt coronapas her.

Siddende koncerter

Pt. må Richter kun afholde siddende koncerter. Da vi også har en del stående koncerter planlagt, er vi i samarbejde med artister og agenter ved at afklare om disse kan omlægges til siddende.

Alle billetkøbere vil få direkte besked på mail om eventuelle ændringer.

Mundbind/visir

Der skal bæres mundbind/visir, når du ankommer til- og bevæger dig rundt på Richter. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads. Husk at påføre dig mundbind igen, hvis du skal i baren eller på toilettet og når du forlader koncerten.

Info om billetter

Du kan trygt købe billetter til alle Richters koncerter. Hvis der sker betydelige ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato, nyt venue eller aflysning – vil du som billetkøber få direkte besked på mail. Hvis en koncert flyttes til en ny dato, har du som billetkøber mulighed for at få dine billetter refunderet, hvis ikke du kan deltage på den nye dato. Såfremt en koncert bliver aflyst, vil alle billetter automatisk blive refunderet.

Tryg koncert for alle

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring på Richter, og der er god mulighed for at vaske hænder på Richters toiletter.

Vi beder ligeledes alle publikummer om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand, sørge for god håndhygiejne og blive hjemme hvis du oplever symptomer.

Vi glæder os til at tage godt imod jer,

/Richter

Plus1 Koncert med Mathilde Falch
man 24 jan
Dør 12:30
Show 13:00
165 DKK
Pligten Kalder
FÅ BILLETTER!
tors 27 jan
Dør 20:00
Show 21:00
225 DKK
Marvelous Mosell feat. Tue Track
tors 3 feb
Dør 19:00
Show 20:00
225 DKK
Grarup Allstars
lør 5 feb
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej