Klubben

Richter lancerer nu vores spritnye medlemskab ”Klubben”. Kan du slet ikke kan få nok af livemusik, og elsker du udvide din musikalske horisont? Så bliv en del af Klubben! Medlemskabet løber et år ad gangen, og med det får du adgang til rabatter på samtlige koncerter på Richter til dig og en ven. Fristet? Så læs mere her eller køb dit medlemskab allerede nu.

Det koster 250 kr. pr. år at blive en del af Klubben.

Medlemskab til Klubben købes her, og kan kun benyttes online. Ved køb af medlemskab bliver du tilmeldt automatisk kortbetaling, der automatisk fornyer dit medlemskab hvert år. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, så det udløber ved næste fornyelsesdato. Det gør du under Din profil ⇒ Medlemskab ⇒ Opsig.

Fordele

Som indehaver af et medlemskab til Klubben får du:

• Mellem 15-50 % rabat på alle Richters egne koncerter og arrangementer.
  • Mulighed for at købe 2 billetter med rabat til alle Richters egne koncerter
  • Eksklusive tilbud
Hvordan virker det?

Når du har købt et medlemskab, får du tilsendt en mail. Denne mail indeholder en personlig kode, du skal bruge til at logge ind med. Når du er logget ind, kan du se en oversigt over alle arrangementer samt hvilken pris du får billetterne til. Du kan også se og rette din profil, samt opsige dit medlemskab.

Har du spørgsmål til medlemskab, kan du kontakte os på [email protected]

Vi ses i Klubben!

Show 20:00
145 DKK