Tilgængelighed

Alle uanset køn, religiøs overbevisning, seksuel orientering og eventuelt handicap er velkomne på Richter. Vi opfatter alle mennesker som lige publikummer, med samme rettigheder, og vi er indstillet på at hjælpe de, der har særlige behov. Vi håber, informationerne på denne side kan forberede dig godt på dit besøg på Richter.

BILLETTER

På Richter er det muligt at medtage én gratis ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort fra brugerservice i Danske Handicaporganisationer. Du kan tilvælge en gratis ledsagerbillet, når du køber billet til dig selv. Ledsagerbilletten er kun gyldig ved fremvisning af ledsagerkort i døren.

Er du kørestolsbruger, kan du købe en særskilt kørestolsbillet i forsalg her på hjemmesiden. For din egen sikkerheds skyld og af hensyn til kapaciteten, er der som udgangspunkt max. 5 kørestolsbilletter i salg pr. arrangement. Er I flere kørestolsbrugere, der gerne vil til koncert, så kontakt os gerne på forhånd på [email protected], så undersøger vi mulighederne. Vi har ikke et særskilt område/podie til kørestoltbrugere i salen.

FYSISKE RAMMER

Richter har niveaufri adgang overalt på spillestedet. Der er et lille bump i form af en dørtærskel ved hovedindgangen, men som uden problemer kan forceres af en kørestolsbruger og gangbesværede gæster.

Når man kommer ind ad hovedindgangen til garderobeområdet, er der niveaufri adgang til baren og salen samt til handicaptoilet, som findes umiddelbart bag guldvæggen. Richter har 1 stort handicaptoilet med skydedør.

Richters toiletter er kønsneutrale. Toiletterne til venstre har 4 toiletbåse, mens toiletterne til højre er udstyret med 3 urinaler samt 2 båse.

PARKERING

Der er 3 handicapparkeringspladser ved Telefonfabrikkens hovedindgang samt masser af parkeringspladser ved siden af Telefonfabrikken/Fitness World.

 

 

UDEOMRÅDER OG PARKERING
INDENDØRSFORHOLD
Natboks
fre 2 sep
Dør 20:00
Show 21:00
55 DKK
Red Warszawa // Support: GoatHawkBuffalo // Shatterer
lør 3 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Lis Sørensen med Band
tors 8 sep
Dør 19:00
Show 20:00
330 DKK
KATINKA Band
lør 17 sep
Dør 20:00
Show 21:00
220 DKK
Ekstremsport Tour 2.0
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej