Bliv frivillig

Frivilligheden på Richter

Richter er Gladsaxes nye spillested, som slog dørene op i august 2018. Vi præsenterer en bred vifte af koncerter inden for forskellige genrer, børnearrangementer, Drag Shows samt talks og temaftener.

Richter er de frivilliges sted: det er frivillige, der sætter dagsordenen og tager beslutningerne og det er de frivillige, der får hjulene til at dreje – både før, under og efter koncerterne. Vidste du f.eks. at Richters program er booket udelukkende af frivillige? Eller at det er frivillige, du møder i entréen, garderoben og baren, når du er til koncert på Richter? Richter er noget vi skaber sammen, og uden frivillige, intet Richter!

Hvorfor blive frivillig?

”Richter: For de frivillige, af de frivillige!” Det er devisen, vi arbejder ud fra! Fordi vi stadig er et nyt spillested, er der rig mulighed for at sætte lige nøjagtigt dit præg på Richter, og du kan være med til at udvikle og skabe fremtidens bedste spillested! Du kan få direkte indflydelse på Gladsaxes musikliv, en masse gode oplevelser og så kommer du til at arbejde sammen med nogle skønne og engagerede medfrivillige. Du er med til at sikre, at vores koncerter bliver afviklet med professionalisme og højt humør til glæde for dine frivillige kollegaer, artister og husets gæster.

Som frivillig på Richter får du mange fordele så som fri adgang til koncerterne, sociale arrangementer og rabat i baren, når du ikke er på vagt. På alle vagter får du et måltid mad og drikke.

Men hvad siger de frivillige egentlig selv? I foråret var Gladsaxe Bladet forbi og fik en snak med nogle af vores frivillige, og det kan du læse her.

Hvad laver Richters frivillige?

Som frivillig på Richter er du med til at afvikle koncerterne, og du bliver en del af det frivillige Richter-Crew.  For være aktiv i Richter-Crew, skal du tage minimum 1 vagt om måneden (4 på en sæson), og du vælger selv hvilke koncerter, du gerne vil arbejde til. Richter-Crews overordnede ansvarsområder er:

Vil du være med?

Lige nu har vi lukket for tilgang af nye frivillige, men vil du gerne være med, kan du skrive dig på vores venteliste – så vender vi tilbage, når der åbner sig en plads. Du kommer på ventelisten ved at sende os en mail på frivillig@richter-gladsaxe.dk, hvori du skriver lidt om dig selv – din alder, hvad du laver til dagligt etc. – og ikke mindst hvorfor du gerne vil være frivillig på Richter.

500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
HateSphere // Nakkeknaekker // Endarken
lør 8 apr
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej