Bliv frivillig

Frivilligheden på Richter

Richter er Gladsaxes nye spillested, som slog dørene op i august 2018. Vi præsenterer en bred vifte af koncerter inden for forskellige genrer, børnearrangementer, Drag Shows samt talks og temaftener.

Richter er de frivilliges sted: det er frivillige, der sætter dagsordenen og tager beslutningerne og det er de frivillige, der får hjulene til at dreje – både før, under og efter koncerterne. Vidste du f.eks. at Richters program er booket udelukkende af frivillige? Eller at det er frivillige, du møder i entréen, garderoben og baren, når du er til koncert på Richter? Richter er noget vi skaber sammen, og uden frivillige, intet Richter!

Hvorfor blive frivillig?

”Richter: For de frivillige, af de frivillige!” Det er devisen, vi arbejder ud fra! Fordi vi stadig er et nyt spillested, er der rig mulighed for at sætte lige nøjagtigt dit præg på Richter, og du kan være med til at udvikle og skabe fremtidens bedste spillested! Du kan få direkte indflydelse på Gladsaxes musikliv, en masse gode oplevelser og så kommer du til at arbejde sammen med nogle skønne og engagerede medfrivillige. Du er med til at sikre, at vores koncerter bliver afviklet med professionalisme og højt humør til glæde for dine frivillige kollegaer, artister og husets gæster.

Som frivillig på Richter får du mange fordele så som fri adgang til koncerterne, sociale arrangementer og rabat i baren, når du ikke er på vagt. På alle vagter får du et måltid mad og drikke.

Men hvad siger de frivillige egentlig selv? I foråret var Gladsaxe Bladet forbi og fik en snak med nogle af vores frivillige, og det kan du læse her.

Hvad laver Richters frivillige?

Som frivillig på Richter er du med til at afvikle koncerterne, og du bliver en del af det frivillige Richter-Crew.  For være aktiv i Richter-Crew, skal du tage minimum 1 vagt om måneden (4 på en sæson), og du vælger selv hvilke koncerter, du gerne vil arbejde til. Richter-Crews overordnede ansvarsområder er:

Herudover er der mulighed for at engagere sig i Richters forskellige frivilliggrupper med hver deres ansvarsområder:

Vil du være med?

Vil du være en del af vores frivilligfællesskab eller bare gerne høre lidt mere? Så send os en mail på [email protected] – så inviterer vi til en snak over en kop kaffe på Richter.

The Mukherjee Development
fre 2 dec
Dør 20:00
Show 21:00
150 DKK
Di Di’s Julebingo
UDSOLGT!
søn 4 dec
Dør 12:00
Show 13:00
215 DKK
Julekoncert med Mark & Christoffer
tors 8 dec
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Pind // Support: Sosa
9 dec - 28 nov
Dør 20:00
Show 21:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej