Billetter

FORSALG

Du køber nemt billetter til koncerter på Richter ved at klikke på Køb Billet-knappen under de enkelte koncerter og arrangementer her på richter-gladsaxe.dk.

Billetter til aftenens koncert kan købes i forsalg indtil kl. 18.00. Ønsker du at købe billetter til aftenens koncert efter kl. 18.00, gøres dette i døren – såfremt der ikke er udsolgt.

FORTRYDELSESRET

I henhold til Forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 13, er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Billetter til Richters koncerter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Læs mere om billetter ifbm. Covid-19 her.

Ønsker du at sælge din billet, opfordrer vi til at skrive et opslag i det pågældende arrangements Facebook begivenhed. Richter kan ikke være behjælpelig med videresalg af billetter.

Vi opfordrer ligeledes til at være opmærksom, hvis du køber billetter af andre privatpersoner eller generelt uden om Richters officielle billetsalg. Du kan få oplysninger om, hvordan du skal forholde dig, i Kulturministeriets kampagne #Billetblind her.

DØRSALG

Med mindre andet er angivet, er det muligt at købe billetter til koncerten i døren – såfremt der ikke er udsolgt. Prisen i døren vil typisk være højere end i forsalg.

GENERELT OM BILLETTER
  • Billetter kan ikke reserveres ved at ringe eller sende en mail til Richter. Billetter kan ej heller lægges til side og betales i døren.
  • Oplever du problemer med at købe en billet, kan vores billetudbyder, Billetten A/S, være behjælpelige. De kan kontaktes på Telefon: 70 20 20 96 –
  • Vi kan både scanne printede billetter og billetter på smartphone. Sørg for at skrue op for lysstyrken.
  • Når en koncert fremgår som ”Udsolgt” på Richters hjemmeside, betyder det, at der ikke er flere billetter til salg – hverken i forsalg eller i døren. Vi har desværre ikke mulighed for at administrere en venteliste.

Har du spørgsmål vedrørende billetter, kan du kontakte os på [email protected]

The Mukherjee Development
fre 2 dec
Dør 20:00
Show 21:00
150 DKK
Di Di’s Julebingo
UDSOLGT!
søn 4 dec
Dør 12:00
Show 13:00
215 DKK
Julekoncert med Mark & Christoffer
tors 8 dec
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Pind // Support: Sosa
9 dec - 28 nov
Dør 20:00
Show 21:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej