Christian Hjelm

Christian Hjelm har i mere end 20 år markeret sig som en af landets stærkeste sangskrivere, og nu er han klar til at indtage Richters scene.

Christian Hjelm startede musikkarrieren i front for det danske indierockband Figurines med hvem han opnåede stor succes. Skubbet på vej af blandt andet det toneangivende Pitchfork fik bandet igennem 00’erne en del international opmærksomhed, og turnerede Europa og USA tyndt.

I 2012 satte Christian Hjelm fart på sin solokarriere og udgav sit første dansksprogede album, ”Før Vi Blev Lette”.  Det blev kåret som årets album i GAFFA, årets næstbedste danske album i Politiken, og sikrede ham en Steppeulv i kategorien Årets Vokalist. I alt er det blevet til 4 soloudspil på dansk, hvor det seneste, ”Idiotsikker Manual”, endnu engang beviser Hjelms helt unikke evne til at strikke ord, melodier og komplekse arrangementer sammen til noget, der lyder legende let.

Christian Hjelm er en svær artist at sætte i bås, hvilket han beviser gang på gang – med et hav af indiehits i Figurines-dagene, til melodismed på dansk og med flere sideprojekter som bl.a. tæller en udgivelse med Nikolaj Nørlund, duoen Lucky Moon og seneste som en del af musikkollektivet Nymalet (Johan Olsen, Katinka Bjerregaard m.fl.).

På scenen er Hjelm i sit es og giver lektioner i nærvær og spilleglæde tilsat den der helt unikke og umiskendelige stemme. Glæd dig til at opleve Christian Hjelm, som gæster Richter i et trioformat.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 26 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 200,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej