The Consolation

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Er du til roots, countryrock og et strejf af blues, med stærk sangskrivning og masser af internationale kvaliteter, ja så er her en koncert, du ikke skal snyde sig selv for: The Consolation!

“Danmarks absolut bedste repræsentanter for countryrock-musikken” (Ole Jacobsen, P5)
“Velkomponeret, veludført dansk musik” (Alex Nyborg Madsen, P5)
“Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international” (Side33)
“Country and Classic Rock combine for an enjoyable Danish take on americana” (Americana UK Magazine)

Citaterne her er blot et lille udpluk af de mange roser, der er regnet ned over danske The Consolation, siden bandet i slutningen af 2018 udsendte det roste album ‘Heartland’. Et album, som emmer af kærlighed til amerikanermusik og den gode, velskrevne sang, og et album, hvor roots rock møder country- og blueselementer, i et både stilsikkert og legesygt samspil.

Albummet var i foråret 2019 ‘ugens album’ i Studie5 på P5, og lytter man jævnligt til P4 og P5, vil man meget tænkeligt kunne nikke genkendende til sange som ‘Mary Sue’, ‘The Fire’, ‘Might Be You’, titelnummeret ‘Heartland’ – eller måske nogle af bandets tidligere radiosingler, som fx ‘Manitoba’ og ‘Portland Girl’.

Nu er bandet så på trapperne med et opfølgeralbum, som udkommer i foråret 2020, og som igen vil bringe den velspillede og veloplagte kvintet ud på de danske landeveje. Det bliver en stribe shows, hvor publikum tages med på en både nærværende og festlig musikalsk roadtrip igennem The Consolations stærke og iørefaldende sangkatalog, og hvor der vil være noget til både hjertet, til hjernen og en hel masse til dansefødderne.

Inspirationskilderne spænder vidt, fra 60’ernes country-rebeller som Johnny Cash, Kris Kristofferson og Waylon Jennings, til 70’ernes countryrock-pionerer som The Band, Little Feat og The Eagles, til 80’ernes blue collar-ikoner som Bruce Springsteen og Tom Petty, og helt frem til nutidens americana-stjerner, som Chris Stapleton, Ryan Adams, Jason Isbel og Sturgill Simpson.

The Consolation har dog sin helt egen sound og sit eget udtryk, som blander originalitet med de klassiske genredyder, og tilfører amerikanergryden lidt nordisk krydderi. Altsammen udført med masser af charme, nærvær, humor og musikalsk overskud.

Unummererede siddepladser

Dato: lør 3 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 130,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej