Metal Night X Red Warszawa // Support: X Teenage Rebels // Rattledust

Red Warszawa

Red Warszawa er den type band som lader sig musisk inspirere af store teknikkere som Dream Theater, Frank Zappa og Pink Floyd. På holdningsplanet ligger de på linje med Bono fra U2 og Prince.

Mange internationale hjælpeorganisationer som f.eks. WHO og Human Rights Watch har brugt disse 4 ikoniske individer som talerør for fremtidens budskaber om fred mellem ideerne og alle verdens folk.

Med andre ord: et groft mix af GG Allin og Sabrina. ca.-stil: nøgen-black.

X Teenage Rebels

X Teenage Rebels blev stiftet i 2010 af Mathias, som her spiller guitar, men også er kendt som bassist i Red Warszawa. I alle årene har Manon leveret rå vokal og Lars har slået hårdt på trommerne. I 2021 fik bandet Fiffi med på bas.

I marts 2024 udgav de deres nye album ‘Det brænder på!’ med hårdslående numre, hvor punkrock, hardcore og energiske, melodiske passager forenes med de danske tekster leveret af Manons rå vokal. Derfor er deres andet album en naturlig forlængelse af debuten “Still Rebel” fra 2014.

Der er mange aktuelle og faretruende emner på X Teenage Rebels’ nye album med den sigende titel; Det brænder på. En titel, der peger udad mod globale kriser i verden, magtbegærlighed, flygtningestrømme og tiltagende højredrejede, fascistiske bevægelser.

Albummet peger i den grad også indad med mere melodiske numre om stress, forsmåede mænd, der bruger kvinder som trappetrin, konformitet og nattens mange dæmoner. Alt i alt et rammende album fra et band, der tør råbe os op og samle os til fællessang ved deres koncerter – midt i en verden præget af isolation, strømlinethed og manglende fantasi.

Rattledust

Rattledust fra Odense spiller Groovy Death Thrash, som får taget til at lette. Hurtige thrashy stykker, tunge dommedagsriffs og svedige breakdowns er bare en lille del af ingredienserne, når Rattledust rører energisk løs i gryden. Resultatet er en hårdtslående cocktail, som gør det umuligt for publikum at stå stille.

Med debutalbummet Terminal Stupidity (2023) i ryggen, er bandet nu endelig klar til at vælte de danske spillesteder. Deres rå udtryk vil virkelig komme til sin ret live!

Koncerten afholdes med ståpladser

FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Sylvester Larsen
lør 21 sep
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej