Fyr & Flamme // Support: Kryd

Løber hjemmefra

Her godt tre år efter Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok slutte fred med Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Der findes ingen creme mod den kløe Fyr Og Flamme spreder i rastløse dansefødder, og den simpleste kur er at møve sig foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med drengene og deres altid oplagte orkester.

2023 blev rundet fornemt af med to singler, et udsolgt juleshow og en flot TV-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet ind i 2024 som bliver året for bandets længe ventede opfølger til debuten der rummede singler som Kamæleon, Menneskeforbruger og Melodi Grand Prix-vinderen Øve Os På Hinanden. Laurits og Jesper genbesøger i øvrigt Grand Prix-universet som værter for et veloplagt optaktsprogram hvor de 8 deltagere præsenteres. Med andre ord er der ganske massiv damp fra Fyr Og Flammes kedler disse dage.

Hermed er Fyr Og Flamme så klar til at annoncere årets festligste efterårsturné, “Fyr Og Flamme Løber Hjemmefra”! Allerede fra september vil det være muligt at opleve et fyrværkeri af musik og dans i 8 byer riget over. Om tunéen fortæller bandet:

”Det kunne lyde som titlen på en bog om en løbsk væddeløbshest. Men nej, det er navnet på Fyr og Flammes efterårsturne. 2024 bliver året for den længe ventede opfølger til debutudgivelsen og til efteråret kan man høre de nye ørehængere i tæt pardans med deres gennemtestede evergreens. Koncerten bliver på samme tid vildere og mere intim end hvad vi hidtil har kunnet forvente. Laurits, Jesper og deres skarpe orkester står allerede og skraber utålmodigt med hovene i startbåsene. Lad starten gå.”

Fyr Og Flamme tilfører noget friskhed, charme og ikke mindst melodier, man kan synge med på til dansk musik. Musikken tager afsæt i en nysgerrighed på alle tiders bedste pop- og dansemusik.

Support: Kryd

Frøene til KRYD blev sået i 2018, da Anne Sofie, Signe og Viktoria mødte hinanden på Oure Højskole. Intentionen for alle tre piger var i virkeligheden at udvikle hver sit personlige musikalske potentiale gennem sang og sangskrivning. Men de opdagede hurtigt, hvordan de fleste på musiklinjen bare gerne ville synge, så de greb selv deres instrumenter og besluttede sig for at akkompagnere dem selv. Og her opstod magien.

Bandet havde et ønske om at udvide gruppen med et fjerde medlem, så de sendte et open-call ud til landets syngende og spillende kvinder, og modtog 50 ansøgninger. Her dukkede KRYDs fjerde medlem, Maria, op, og bandkonstellationen blev fuldendt.

På livescenen er KRYDs setup fyldt med harmonier, masser af selvtillid og attitude. Alle fire medlemmer både synger og spiller instrumenter, og bandet har allerede live-erfaring med sig og kan blandt andet skrive på CV’et at have været support-act til koncerter med Dayyani og Blæst.

Musikalske referencepunkter er artister som Molly Sanden, Haim, Taylor Swift, Shit & Chanel og Holly Humberstone.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 20 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 275,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Sylvester Larsen
lør 21 sep
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej