FRAADS

I 2023 blev FRAADS et fremtrædende navn på den danske musikscene med udgivelsen af deres andet album, ’Mosquito’. Albummet, som blev annonceret med teasere under sommerens festivalshows, modtog stor ros fra både anmeldere og publikum. Deres efterårsturné bragte dem rundt i hele Danmark, hvor de præsenterede deres nye musik live.

FRAADS har over årene gjort sig bemærket med deres energiske og innovative koncerter. Under deres optræden på Eos-scenen på Roskilde Festival sidste sommer, fik de rosende anmeldelser fra Soundvenue og GAFFA. GAFFA beskrev deres koncert som et stramt elektronisk og romantisk popunivers leveret med en sådan passion og inderlighed, at det ville være umuligt ikke at sætte pris på det.

Deres album ‘Mosquito’, udgivet i slutningen af oktober 2023, er kendt for sin elektroniske og genrebrydende lyd med elementer fra både Nintendo-spil og popmelodier. Albummet blev hyldet af flere anmeldere og musikmedier; Politiken kaldte det et “sonisk helstøbt værk” og gav det 5 hjerter, mens P3 udvalgte singlen ’Papa du så flot’, et samarbejde med Johnson, som ugens uundgåelige.

Efter udgivelsen af ‘Mosquito’ tog FRAADS på en omfattende efterårsturné i Danmark. Deres koncert i Store VEGA i København blev særligt rost, hvor Soundvenue gav den 5 stjerner. Anmeldelsen fremhævede Papa E’s vokale præstationer og fysiske tilstedeværelse på scenen samt David Engelbrecht og bandets imponerende musikalske øjeblikke.

Koncerten afholdes med ståpladser

UNGERABAT
Dato: tors 29 aug
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 200,-
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Sylvester Larsen
lør 21 sep
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej