Strawberry Slaughterhouse // Support: Dungeon Days

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Richter er stolte over at kunne præsentere Strawberry Slaughterhouse, i anledning af det genopståede danske pop punk ‘n’ roll bands release af helt nyt og længe ventet materiale.

Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands, Strawberry Slaughterhouse, udgiver første nye udspil med EP’en ‘Heart of Cheapness’. Det første singleudspil er allerede på gaden med sangen: ‘PleasureCruising.’

Bandet, der i første omgang eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to album og optrådte bl.a. 2 gange på Roskilde Festival. Alle singler blev ‘Ugens Uundgåelige’ på P3, og ‘Cool, Calm and Collected’ var en af de mest spillede sange i radioen. De blev Grammy nomineret, spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet. I 1995 spillede de 70 koncerter i DK alene. Bandet havde i sin tid stor mediebevågenhed og ikke mindst en masse dedikerede og trofaste fans.

Det er 3/4 af det originale band der står på scenen på Richter og kan høres på den nye EP. Ny bassist er Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks.

Support: Dungeon Days

Dungeon Days er et punk band fra København, der så dagens lys tilbage i 2013.
Trioen disker op med energiske riffs inspireret af skatepunk fra 90’erne kombineret med quirky og semi-poetiske sangtekster. Sanguniverset breder sig vidt omkring, fra parcelhusfester, druk, skræntende selvtillid, mere druk til pop-kultur referencer.

Bandet har spillet rundt omkring på diverse danske scener (Vega, Rust, KB18 m.m) de sidste 3 år og i 2017 udgav de deres roste debut album “Dungeon Days by Dungeon Days”.

KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej