Saturnus // Support: Hadron // Gaia

Saturnus

I 1991 begyndte forsanger Thomas A.G. Jensen at lede efter folk til at starte et death-metal band. Han slog pjalterne sammen med bassist Brian Hansen, som ledte efter det samme. I 1996 skrev bandet kontrakt med Euphonious Records, og i januar 1997 kom debutalbummet “Paradise Belongs to You”.

Lyden er en blanding af Melodisk Død og Doom Metal, kor og strygere er ikke fremmede elementer og alle udgivelser har både deres hårdere og blødere sider.
Allerede i juni samme år som debutalbummet kom ud, spillede bandet foran 3000 mennesker på Roskilde Festival, et show som blev optaget af norske NRK Radio og afspillet på radiostationer rundt omkring i hele Skandinavien.
Bandet har siden da udgivet 3 albums, holdt 25 års jubilæum, og har spillet over hele Europa samt på festivaler som Brutal Assault, Copenhell, og Artmania for at nævne et par stykker.

Hadron

Hadron er doomet heavy metal band fra Odense. Kvartetten, som er store fans af Black Sabbath, udgav deres deres anden plade ‘Evil Lady’ i 2020, en plade de har arbejdet på siden sommeren 2019. Med tydelig inspiration og dedikation for den gamle doom og heavy metal lyd, har drengene skabt sin egen lyd som de leverer med stor passion. Sangene er mestendels på engelsk med enkelte trofaste afstikkere til modermålet.

Gaia

En rumlen fra dybet, ”ur-musik” er det blevet kaldt, som at se tre hulemænd spille op til trance. Gaia er en energi-udløsning, der søger at åbne folks hjerner. Kosmisk Doom er målet om at nå et sted, hvor den tunge rumlen fra forstærkeren, sammen med trommernes insisterende groove, giver alle muligheden for at rense ud, glemme, eller råbe op! Det er ok at være vred. Der er ting at være vred over. Men vi har brug for ro og fordybelse også. To plader, og to splits er det blevet til. Gaia er i gang med plade nummer tre, der har arbejdstitlen ”Obsessions”.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: lør 4 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 180,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej