Richter Roots // Irish Mythen (CA)

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Canadiske Irish Mythen har et særligt forhold til Danmark og har således har flere ganget optrådt på Tønder festival. Hun hædres som en af sin generations mest fremtrædende sangskrivere. Hendes seneste plade Little Bones indbragte hende ikke færre en syv Music PEI-nomineringer, en JUNO-award nominering, en Canadian Music Award-nominering og hun løb med priserne som Touring Artist of the Year and Roots Contemporary Recording of the Year.

Hun fremstår som en meget medrivende og udtryksfuld sangskriver og er især kendt for sin evne til at få publikum med og efterlade publikum med en oplevelse der sidder i kroppen i mange måneder efter koncerten.

Richter Roots

Spillestedet Richter i Gladsaxe lancerer i samarbejde med musikerne M.C. Hansen en ny klub under navnet Richter Roots, hvor musikere fra hele verden vil lægge vejen forbi. Richter Roots præsenterer det bedste indenfor kontemporær folkemusik, bluegrass, old-time, sangskrivere, historiefortælling og spoken word. Richter Roots kommer til at afholde jamsessions og nye overraskende konstellationer vil se dagens lys i et musikprogram der stræber efter at præsentere alt det de andre spillesteder ikke har på plakaten. Nøgleordene er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Koncerten er siddende!

 

Dato: tors 8 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej