Richter Roots: Christian Kjellvander (SE) // Morgan Helltown & The Lost Cause

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Christian Kjellvander (SE)

I disse tider, skyggede af mørke skyer, fyldt med marginalisering og isolering, er kunstnere som Christian Kjellvander meget nødvendige for vores åndelige frelse. Han omfavner det fremmede, det ukendte og søger følelsen af medmenneskelighed. Oplev en empatisk troubadour, når Christian Kjellvander lægger vejen forbi Richter Roots.

Gennem syv rå og overbevisende sange i grænselandet mellem folk, blues, americana og jazz, taler Kjellvander til os om afsked, flugt og følelsen af at ankomme til en ny verden. Sammen med sit band skaber han en lyd, der udstråler en pulserende ro, på samme tid med at han kaster sig hovedkulds ud i intimiteten og et dynamisk, dybt mørke.

De mangefacetterede sange understøttes af Christian Kjellvanders karakteristiske stemme, der giver ekko til Leonard Cohen, Tim Hardin og David Sylvian. En stemme, så smertefuld tilstede, der lyser endnu lysere i den prangende overbevisning om, at følelser – rutinemæssigt skjult i hverdagen – vil stige til overfladen.

Morgan Helltown & The Lost Cause

Morgan Helltown & The Lost Cause er et nyt folk/country-band bestående af Morten Krogh (tidligere Workers in Songs) og Rasmus Christian Larsen (Alabama Black Snakes og Remains). Tomandsbandet dyrker et enkelt lydbillede i det intime rum, der opstår, når de to kammerater mødes for at drikke bajere, spille guitar og skrive sange om kampen mellem lys og mørke, druk og tømmermænd, ulykker og kærlighed og om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

Musikalsk bevæger duoen sig indenfor folk, country og americana. Selv kalder de deres musik for “outsider folk” som en hyldest til deres helte, hvor Charles Bukowski og Hank Williams skal fremhæves, og deres inspirationskilder, hvor temaer som sorg, forfald, alkoholisme, barmhjertighed og håb står centralt.

 

Dato: tirs 15 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
Køb billet
Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Sly & The Man
fre 6 okt
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Signe Svendsen
lør 7 okt
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]
tors 12 okt
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej