Richter Roots: Christian Kjellvander (SE) // Morgan Helltown & The Lost Cause

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Christian Kjellvander (SE)

I disse tider, skyggede af mørke skyer, fyldt med marginalisering og isolering, er kunstnere som Christian Kjellvander meget nødvendige for vores åndelige frelse. Han omfavner det fremmede, det ukendte og søger følelsen af medmenneskelighed. Oplev en empatisk troubadour, når Christian Kjellvander lægger vejen forbi Richter Roots.

Gennem syv rå og overbevisende sange i grænselandet mellem folk, blues, americana og jazz, taler Kjellvander til os om afsked, flugt og følelsen af at ankomme til en ny verden. Sammen med sit band skaber han en lyd, der udstråler en pulserende ro, på samme tid med at han kaster sig hovedkulds ud i intimiteten og et dynamisk, dybt mørke.

De mangefacetterede sange understøttes af Christian Kjellvanders karakteristiske stemme, der giver ekko til Leonard Cohen, Tim Hardin og David Sylvian. En stemme, så smertefuld tilstede, der lyser endnu lysere i den prangende overbevisning om, at følelser – rutinemæssigt skjult i hverdagen – vil stige til overfladen.

Morgan Helltown & The Lost Cause

Morgan Helltown & The Lost Cause er et nyt folk/country-band bestående af Morten Krogh (tidligere Workers in Songs) og Rasmus Christian Larsen (Alabama Black Snakes og Remains). Tomandsbandet dyrker et enkelt lydbillede i det intime rum, der opstår, når de to kammerater mødes for at drikke bajere, spille guitar og skrive sange om kampen mellem lys og mørke, druk og tømmermænd, ulykker og kærlighed og om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

Musikalsk bevæger duoen sig indenfor folk, country og americana. Selv kalder de deres musik for “outsider folk” som en hyldest til deres helte, hvor Charles Bukowski og Hank Williams skal fremhæves, og deres inspirationskilder, hvor temaer som sorg, forfald, alkoholisme, barmhjertighed og håb står centralt.

 

Dato: tirs 15 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
Køb billet
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej