Richter Roots: Austin Lucas [US] // Support: Peter Sandorff

AUSTIN LUCAS er en Amerikansk punk troubadour, fra Bloomington, Indiana. Han brugte sine formative år i førersædet af forskellige udraderede biler på de kaldende landeveje i USA og Europa. Det blev til utallige kilometer på turné, hvor han gjorde alt fra den Amerikanske vestkyst til Tjekkiet til sit hjem.

Efter et par års ophold og liv som punker i Tjekkiet, begyndte Austin at blande sine egne favoritgenrer (klassisk rock, hardcore punk & metal) med hans musikalske fars psykadeliske folkemusik, bluegrass og ”bjergmusik”. Han har siden gjort karriere ved med succes at blande disse forskellige påvirkninger. Således står han på de musikalske skuldre af de Amerikanske Country, Folk og Americana giganter, samtidig med at hans holdninger og etik fra 90ernes DIY punkscene er livsnerven, der løber gennem hans årer.

Austin Lucas har udgivet albums i eget navn siden 2006, og har været en central figur indenfor Alternative Country og Folk Punk i næsten to årtier. Han har sunget, tourneret og indspillet med alt fra Willie Nelson og Jamey Johnson, Frank Turner og Chuck Ragan, til Dawes, Langhorne Slim, Joe Pug, John Moreland og Lucero.

Austin Lucas er aktuel med albummet ”Alive In The Hotzone”, der er hans mest politiske og mest banddrevne album til dato. Sangene er moderne protest sange. Black Lives Matters, Covid-19 og ikke mindst Trump og hans administration iagtages gennem personlige beretninger skrevet af en Amerikaner i eksil i Tyskland, der ser sit hjemlang stå i flammer, samtidig med at han længes hjem. Albummet er dermed et levende bevis på at man ikke kan holde en god troubadour nede.

Support: Peter Sandorff – Songs The Devil Taught Me

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt, noget blåt – et livslangs ægteskab med Rock’n’Roll musik!

Songs The Devil Taught Me er et soloprojekt, hvor mange forskellige bands og genrer samles af Peter Sandorff. Det er sange fra fortiden, fra hans egen hånd, sange fra nutiden og hvad der føles naturligt på scenen i øjeblikket. Sange fra de forskellige bands Peter Sandorff har været en del af og komponeret for gennem årene, og sange han har skrevet for nyligt og endnu ikke udgivet. Sange om kærlighed og had og alt derimellem. Sange om liv og død og alt derimellem. Sange, han har samlet op på vejen og på barer og alt derimellem. Sange om himmel og helvede og alt derimellem. Kort og godt: Songs The Devil Taught Me!

Richter Roots

Spillestedet Richter i Gladsaxe lancerer i samarbejde med musikerne M.C. Hansen en ny klub under navnet Richter Roots, hvor musikere fra hele verden vil lægge vejen forbi. Richter Roots præsenterer det bedste indenfor kontemporær folkemusik, bluegrass, old-time, sangskrivere, historiefortælling og spoken word. Richter Roots kommer til at afholde jamsessions og nye overraskende konstellationer vil se dagens lys i et musikprogram der stræber efter at præsentere alt det de andre spillesteder ikke har på plakaten. Nøgleordene er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: man 13 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej