Richter på Græs // Sommerboks

Richter rykker ud af de vante rammer, og byder velkommen til Richter på Græs! I hele uge 29 omdanner vi græsplænen lige ved siden af Richter til et sandt sommerspot… det bliver kulørte lamper, hygge og store oplevelser – Det er Richter på Græs!

Natboks bliver denne aften til Sommerboks – konceptet er det samme blot tilsat en god portion sommer vibes. Sommerboks er koncerter arrangeret af- og for unge mennesker, og målet er at skabe en platform for ungebands og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet og møde deres publikum live! Denne aften kan du opleve:

Baske, der blander genrer som pop, rock og hip/hip i en charmerende og eftertænksom blanding.

SESJ, der er en duo der udvikler ungdommelighedens musikhorisonter og som nok skal få selv de rytmisk svækkede til at ryste visse lemmer.

Toulouse, der leverer følsomme poptoner fra håndspillede instrumenter og som denne aften giver deres debutkoncert.

Askestorm, der er et ungt rock/popband fra Vesterbro, der igennem flere år har kombineret pop og rock, og gjort det til noget nyt. Noget unikt.

Arrangementet afholdes efter gældende coronarestiktioner: stående og med fremvisning af coronapas. Opdateres!

Bliv en del af Klubben og få alle Richter På Græs-arrangementer til halv pris for dig og en ven! Læs mere om Klubben her.

Dato: tirs 20 jul
Dørene åbner: 16:00
Showstart: 17:15
Forsalg 65,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej