Richter på Græs // Sommerboks

Richter rykker ud af de vante rammer, og byder velkommen til Richter på Græs! I hele uge 29 omdanner vi græsplænen lige ved siden af Richter til et sandt sommerspot… det bliver kulørte lamper, hygge og store oplevelser – Det er Richter på Græs!

Natboks bliver denne aften til Sommerboks – konceptet er det samme blot tilsat en god portion sommer vibes. Sommerboks er koncerter arrangeret af- og for unge mennesker, og målet er at skabe en platform for ungebands og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet og møde deres publikum live! Denne aften kan du opleve:

ØNDI, der river muren mellem publikum og kunstner ned. ØNDI er rå følelser og tunge musikalske kontraster.

Rød Mand, er lyden af den danske rockmusik, der afviser alle begrænsninger og prøver at finde en ny vej. Fire unge drenge dannede bandet i 2019, og de har gennem en pandemi og aflyste koncerter insisteret på musikken, som vejen gennem mørket.

Been In Bloom, er et alternativt rockband med en unik kant der emmer af ærlig teenagerånd og kritisk samfundssyn.

Public Playground, spiller alsidig musik, der drager inspiration fra både singer/songwriter-artister, dreampop og mere alternative genrer.

Bliv en del af Klubben og få alle Richter På Græs-arrangementer til halv pris for dig og en ven! Læs mere om Klubben her.

Dato: lør 24 jul
Dørene åbner: 15:00
Showstart: 16:30
Forsalg 65,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej