Richter på Græs // Richter Roots: Musik & Small Talk

Richter rykker ud af de vante rammer, og byder velkommen til Richter på Græs! I hele uge 29 omdanner vi græsplænen lige ved siden af Richter til et sandt sommerspot… det bliver kulørte lamper, hygge og store oplevelser – Det er Richter på Græs!

Onsdag står den på Musik & Small Talk, når vores klub Richter Roots rykker ud. Nøgleordene for Richter Roots er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab. Ved dette Richter Roots-arrangement kombineres interviews med koncertformatet, når den spillende vært M.C. Hansen bevæger sig helt ind i dine musikalske gæsters maskinrum. De taler om den kreative proces omkring sangskrivning, om hvorfor verden altid har brug for nye sange og om både fordele og ulemper ved livet som turnerende spillemand i Danmark.

M.C. Hansens gæster denne aften er:

Esben Kronborg – en moderne visesanger med en popsangers greb om sine lyriske tekster. Esben holder til i Horsens, men vil uundgåeligt vokse sig til hele Danmarks sangskriver gennem de kommende år.

Mads Mouritz skriver nye sange til tekster af kendte danske forfattere og digtere som Johannes Møllehave, Frank Jæger og Lone Hørslev, kombineret med sangskriverens egne naivistiske sange, der fanger det absurde og udstiller små hverdagssituationerne. 

Esben Just har i en årrække gjort sit til at rytmerne og stemningen fra New Orleansmusikken er blevet kendt landet over. Oplev en sand spillemand og entertainer af guds nåde!

Arrangementet afholdes efter gældende coronarestiktioner: stående og med fremvisning af coronapas. Opdateres!

Bliv en del af Klubben og få alle Richter På Græs-arrangementer til halv pris for dig og en ven! Læs mere om Klubben her.

Dato: ons 21 jul
Dørene åbner: 15:00
Showstart: 16:00
Forsalg 100,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej