Richter på Græs // Mek Pek’s Åh Abe Trio

Richter rykker ud af de vante rammer, og byder velkommen til Richter på Græs! I hele uge 29 omdanner vi græsplænen lige ved siden af Richter til et sandt sommerspot… det bliver kulørte lamper, hygge og store oplevelser – Det er Richter på Græs!

Fredag eftermiddag er der børnekoncert for fuld blæs, for vi får nemlig besøg af Mek Pek’s Åh Abe Trio! Børnene elsker alle de populære sange fra Åh Abe, og når Mek Pek går på scenen sammen med Onkel Tot og Hr. Berg, blir’ alle sangene fyret af med højt humør. Mek Pek er utrolig charmerende og kommer helt ud over scenekanten. Han synger, spiller gulvbas & trompet og sørger for, at stemningen er helt i top fra start til slut. 

Her er et musikalsk børneshow, hvor Mek har taget to eminente musikere med på trommer, guitar og kor. Alle børn kan glæde sig til et musikalsk og humoristisk show, som er bygget op over sangene fra Åh Abe-pladerne og Mek Peks egne børne-cd’er. Det hele krydres med “løgn-historier” fra Mek Pek’s egen barndom. 

Alle – både børn og voksne – skal have billet.

Arrangementet afholdes efter gældende coronarestiktioner: stående og med fremvisning af coronapas. Opdateres!

Bliv en del af Klubben og få alle Richter På Græs-arrangementer til halv pris for dig og en ven! Læs mere om Klubben her.

Dato: fre 23 jul
Dørene åbner: 12:00
Showstart: 13:00
Forsalg 50,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej