Popkorn Nordic – Indledende runder

POPKORN NORDIC – Et dansk/svensk talentudviklingsprogram for upcoming artister og bands på Sjælland og i Skåne i 2021.
Kom og oplev de bedste musikacts på Sjælland til POPKORN NORDIC.
5 nøje udvalgte bands og artister står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er regionens bedste liveact i det nye talentprojekt POPKORN NORDIC.
 
KRYD
Der er dømt girl-code, attitude, harmonier og saftige detaljer fra saftige historier, når KRYD træder frem for sit publikum. Musikken bygger på fortællende historier, og har en sød lyd af pop og R’n’B, mens den på samme tid har sin egen originale vibe. Det er kombinationen af det minimalistiske og store armbevægelser, smagen af 2021, og minderne fra 90’erne, når KRYD leger med grænserne og leverer sin attitude-fyldte optræden. KRYD var i foråret aktuelle med deres første single, Run, som er indspillet og produceret af Søren Christensen (Fallulah, Nabiha, Mattias Kolstrup, Aksglæde, Mags, Dør nr. 13 m.f.). Udover at KRYD er blevet anbefalet af Karrierekanonen (DR), har bandets to singler ramt ind på både Apple Music’s playliste: New Music Daily og Bands of Tomorrow’s playlister: Uimodståelige og Nordiske Hits.
 
Merino
Bandet MERINO består af Silje S. Strange og Lukas K. J. Murmann i samarbejde med trommeslager, producer og mixer Jonas Wetterslev, kendt fra bandet The Entrepreneurs.
 
Silje og Lukas fandt hinanden og musikken gennem et skoleband tilbage i folkeskolen i 7. klasse. I 2020 blev bandet sat i forbindelse med UnigmusiK og begyndte for alvor at lave deres egen musik med henblik på udgivelse. Bandet har arbejdet på musikken i mere end et år, og har udgivet singlen Oxygen, som vil være den første single fra en kommende EP. 
 
Lextraneus
Lextraneus er et dansk metal band der startede i 2019 skabt af tre unge teenagere. Bandet er inspireret af bands som Avenged Sevenfold, Metallica og Tool, deres numre udspringer af en gejst til flere genre af metal, og tekster med afsæt i deres egne liv.
Lextraneus kampråb er ”de unge vil have metal!”, i dette tilfælde med buldrende dobbelt pedal og kontante riffs.

Emma Hørlyck
Med eksperimenterende elementer og dansksproget pop-rock-poesi leger Emma Hørlyck med grænserne. I 2018 modtog hun Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm, og i 2020 udgav hun debutalbummet, “Fra En Drømmer Til En Anden”, der fik god omtale i bl.a. GAFFA og Go’morgen Danmark. Det skulle være blevet efterfulgt af en Danmarksturné, som blev aflyst grundet Corona, og det gav frustrationer nok til at hun blot to måneder efter første udgivelse stod klar med andet album: “KLAR, PARAT, RESTART”.

Mel’s Room
Alt ved Mel’s Room er 100% ægte og skabt uafhængigt. Der er ikke noget stort studie, ghostwriters eller marketing teams. Trioen består af talentfulde singer/songwriter Jonas Mørkeberg Ljungmann, producer Tobias Millett og trommeslager Victor Heegaard Steen. På under et år har Mel’s Room formået at varme op for Jung i en udsolgt ARENA Næstved, spille under samme program som Barselona og åbne gadefestivalen Næverland 2021. 
 
Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen. Talentudviklingsforløbet POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes dansk/svenske band- og artistplatform, hvor regionale bands hjælpes til at tage skridtet videre i deres musikalske karriere.
Richter lægger scene til en af de indledende runder, hvor 5 acts kæmper om 2 pladser videre til kvartfinalen. Afstemningen er baseret på publikums- og jurystemmer.
LIVE
– 20 udvalgte artister/bands fra Sjælland udvælges til livekoncerter på hele Sjælland.
– 4 indledende runder på Gimle (Roskilde), Richter (Gladsaxe), Slagelse Musikhus og STARS (Vordingborg).
– 2 kvartfinaler på Loppen (KBH) og Tapperiet (Køge),
– 1 semifinale på Kulturværftet (Helsingør)
– 1 finale på The Tivoli (Helsingborg SE)
I finalen mødes de to bedste danske og to bedste svenske bands på The Tivoli.

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: tors 30 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 19:30
Forsalg 65,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej