AFLYST: Nymalet

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Musikalsk familie af markante stemmer spiller koncerter sammen.

Johan Olsen, Christian Hjelm, Jørck, Buchwald, Katinka og Asger Techau.
Det er lidt af en stjernehold, som slår talenterne sammen og planlægger en række fælleskoncerter, som både vil byde på covernumre, eget materiale og medvirken på kryds og tværs.

Bag initiativet står Daniel Buchwald, som foruden at spille guitar i Kúlu og Deerborn, desuden er gift med Katinka Bjerregaard, som han har lavet nummeret ‘På en pløjemark’ sammen med.
En hyldest til den danske festivalsommer, der som bekendt ikke fandt sted i 2020.

I forbindelse med det københavnske spillested HUSET-KBHs 50-års jubilæum i september 2020 opstod idéen om disse koncerter med Nymalet. Her samlede det musikalske ægtepar Bjerregaard-Buchwald en række af deres venner og de ovennævnte musikalske åndsfæller til en fælles aften, som altså udgør den musikalske familie, som nu planlægger at tage på landevejen sammen.

Idéen til det pudsige navn skyldes både alderspredningen blandt de forskellige musikere og deres genremæssige forskellighed. Bag en nymalet dør er jo et stykke træ med adskillige år på bagen, som løbende har fået og får tilført nyt liv med forskellige lag.

Hver artist spillede en række numre fra eget bagkatalog, men der blev også plads til covernumre og løssluppen hyggestemning. Og det er netop denne uformelle stemning, de musikalske venner ønsker at tage med ud på landets mindre spillesteder. Ligesom det er helt essentielt at de ser og ikke mindst støtter hinanden som kolleger.

Som Katinka understreger: »I vores genre er der ikke særlig meget tradition for at spille sammen og spille hinandens sange. Det, synes vi, er ærgerligt, da det åbner op for en masse leg og en masse ny og anderledes inspiration. Oftest bliver sangskrivere set lidt som konkurrenter, og det gider vi ikke længere. For vi er jo en stor musikalsk fucking familie.«

»For os har det været helt naturligt at samle lige præcis disse mennesker, fordi vi, vigtigst af alt, holder sindssygt meget af hinanden og er en flok, som vi har et virkeligt nært bånd med. For os alle gælder det, at vi har et frirum, hvor der både er plads til interne jokes, kærligt mobberi og absolut ingen fine fornemmelser. Derfor kan publikum også se frem til overraskende covernumre foruden udpluk fra de respektive kunstneres eget bagkatalog. Det bliver også et forholdsvist intimt setup, vi rejser rundt med, hvorfor det er på de små venues, at vores lille musikalske familie vil egne sig bedst og komme bedst udover scenekanten«, lyder det fra Daniel Buchwald.

AFLYST
Dato: tors 21 jan
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 195,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej