NATBOKS

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Natboks

Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Den første udgave af Natboks løber af stablen d. 19. februar og byder på 2 særdeles stærke, lokale bands!

Bark

Barks musik er lydsporet til livet som ung i forstaden. Indierock med genretræk fra bl.a. alternativ rock og art rock, samt tematikker som forfald, forførelse og et kald i natten

Rød Mand

Fire unge drenge samledes en dag i det ydre København, hvor de med en fælles kærlighed for dansk rock skabte bandet Rød Mand. Bestående blot at bas, trommer, guitar og vokal tog de på mission for at skabe noget nyt og spændende inden for disse vante rammer. Trods det aldrig var nemt og den røde mand til tider var svær at arbejde med kom de frem med et nyt og dynamisk syn på hvad rockmusik er i dag. Rød Mand spiller med den rå energi og kantede rytme fra punken, guitarsoloer og ambitiøse sange som i 70’erne og med det energiske liveformat vi kender fra hip-hop som ganske enkelt skal opleves live.

UDSOLGT!
Dato: tors 20 maj
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 50,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej