NATBOKS

Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Denne aften kan du opleve:

Acasia

Acasia består af 4 drenge fra 3.g på Sankt Annæ Gymnasium og er et ekstatisk nyt dansk rockband der kombinerer fængende hooks og politisk prægede tekster i et energisk dobbelt-guitardrevent lydunivers der kan få enhver op af stolen og ud på dansegulvet. Deres musik drager paralleller til bands som Oasis og The Strokes, krydret med et budskab om længsel efter retfærdighed og ligestilling på både personlig og samfundsmæssig plan. De kan tjekkes ud på Instagram hvor der ligger et par live-optagelser fra deres kommende EP.

Oskar Witt

Oskar Witt er et projekt opstået imellem Oskar Witt Østengaard (rapper) og Carl Gustav Boas (producer). Et frisk pust til den danske rapscene. Med velskrevne tekster og skarpe produktioner, skiller deres sange sig ud fra mængden. Dansk alternativ hiphop, bygget på melankoli og frustration.

ØNDI

Kom og vær med til at rive muren mellem publikum og kunstner ned. ØNDI er rå følelser og tunge musikalske kontraster.
Der er intet, der kun er halvt gjort til en ØNDI-koncert. De lever i kontrasterne og finder identitet i modsætningen. Deres lyddesign henviser til nogle af de hårdeste elektroniske acts, som finder et modsvar i de danske tekster og den punkede æstetik. De er dermed et brag af eksperimental hip-hop, der ikke er bange for at blande og fusionere.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 11 feb
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 50,-
Køb billet
L.I.G.A
fre 29 sep
Dør 19:00
Show 20:00
270 DKK
Popkorn Nordic – Indledende runde
lør 30 sep
Dør 19:00
Show 19:30
95 DKK
Ramasjang Mysteriet
FÅ BILLETTER!
søn 1 okt
Dør 11:00
Show 12:00
150 DKK
Tyveri ved højlys dag
Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej