NATBOKS

Natboks

Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live.

Denne aften står på 4 stærke navne:

Baske

Musikduoen BASKE skriver sange fra provinsen om det at være ung, fanget imellem venskaber og kærlighed, betaget og fortumlet af tilværelsen og med følelserne uden på tøjet. Med en umiddelbar og legende tilgang til musikken skaber de et omfavnende univers, hvor intet er umuligt og hvor ærligheden bliver eksistensgrundlaget for en lyd, der blander genrer som pop, rock og hip/hop i én charmerende og eftertænksom blanding.

Lil Tray

Lil Tray rapper på dansk og har lavet musik de sidste 4-5 år. Alle udgivelser har været i samarbejde med produceren Mathias Kjeldgaard. Makkerparret har eksperimenteret med flere grene af forskellige genre de sidste mange år, som vil betyde man kan forvente alt mellem melodisk rap til noget mere eksperimentelt trap. Musikkens univers omhandler oftest forskellige synspunkter på livet som ung, hvor ikke alt altid er helt som det burde være. Blandingen af de dybe og nogle gange mere overkommelige tekster, gør det overskueligt for lytteren at finde sin favorit persona i Lil Tray. Emnerne i teksterne ligger i et meget bredt spekter, alt fra vilde dage til mere nedtrykte reflekteringer – som vil præge optræden i at føles som en stemnings-rutsjebane. Herudover er der et mixtape undervejs, så der kan forventes at der bliver spillet nogle nyere sange der vil sætte niveauet højt – samtidig med man kan regne med en energifyldt optræden.

Kris

Som en af de nye drenge i klassen, er KRIS ikke bange for at være anderledes, og er derfor et friskt pust til danske undergrunds-scene. På debut-EP’en “Når Solen Går Ned” rapporterer den 18-årige artist om de kaotiske og til tider melankolske sider af ungdomslivet i et sammensurium af stoffer, hjertesorg og hektiske aftener. Med en rå og eksperimenterede lyd er EP’en samtidig også en åben invitation ind i KRIS’ hoved, hvor han reflekterer over sine beslutninger, og ikke er bange for at blotte sin sårbare side.  KRIS er svær at genrebestemme, men bag de fire bogstaver gemmer der sig en energi og kærlighed for musikken, der findes få andre steder. Hans tilstedeværelse og smitsomme energi vil derfor unægteligt skinne igennem, hvis blot du er villig til at forstå ham og hans univers.

Reitzel

Leveringsdygtig i nytænkende flows og knivskarp lyrik, har Farum-rapperen Reitzel de seneste år udvidet sin diskografi med EP’en Drømmen Jeg Ik’ Forstod samt adskillige singler. Her i blandt debutsinglen Hvem Ellers, som i skrivende stund har over 20.000 afspilninger på Spotify. Første gang vi så Reitzel var tilbage i 2018 da hun debuterede til Distortion. Sidenhen har vi kunne høre ham på P3 op til flere gange, hvor vi har set ham lave alt fra undergrunds-lignende hip-hop til mere langsomme og sensitive tracks.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

 

Dato: lør 13 nov
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 50,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej