NATBOKS

Natboks

Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Denne aften kan du opleve:

Tandem

Tandem er en ung rap-duo, der skider på hiphop og tisser siddende. I stedet for blær om penge og stoffer og nedsættende tekster om kvinder, rapper de om mental sundhed, seksualitet og alle de overvejelser, der kommer med at være ung.

Det klassiske hiphop-look har de skiftet ud med øjenmakeup og rød neglelak. Duoen ligner et indieband, men tag ikke fejl – Tandem er noget helt femte. Deres elektroniske lydunivers spænder mellem blødt og aggressivt, imens teksterne reflekterer unge menneskers følelsesliv som et pendul mellem det sårbare og det selvsikre.

Tandem trækker inspiration fra et hav af stilarter, og de mange små brudstykker bliver holdt tæt sammen af den stærke ’her-er-jeg’-attitude, som de to drenge har taget med sig fra den mainstream hiphop. Alt dette kolliderer i det energifyldte ritual, der er Tandems sceneshow.

Blåøjet

Blåøjet er ventilen for de komplicerede år mellem ungdom og voksenliv, hvor ubeslutsomhed og ensomhed er allestedsnærværende.

De 4 kammerater spiller musik, der udtrykker vigtigheden ved at være hæmningsløs gennem naiv, uformel og umiddelbar, dansksproget guitarpop. Med en intens og eksplosiv koncertenergi kræver Blåøjet publikums opmærksomhed og hengivenhed.

Blåøjet vil vide, at de ikke står alene.

“I er de første i historien der har crowdsurfed i Gimles Café” – Koncertangør Anna Olsen

PAK

Vi er rockgruppen PAK. Bandet består af fire drenge, der mødte hinanden på Ollerup Musikefterskole forrige år. Siden har vi skrevet og komponeret vores egen musik, som er rå og energisk rockmusik med en følsom og sårbar kant.

PAK består af Loui Gylling Henderson på vokal og rytmeguitar, Bertram Flemming Jensen på leadguitar, Bror Sømod Ferslev på bas og Daniel Hansen Odby på trommer.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 10 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 50,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej