NATBOKS

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

ØNDI

Kom og vær med til at rive muren mellem publikum og kunstner ned. ØNDI er rå følelser og tunge musikalske kontraster.

Der er intet, der kun er halvt gjort til en ØNDI-koncert. De lever i kontrasterne og finder identitet i modsætningen. Deres lyddesign henviser til nogle af de hårdeste elektroniske acts, som finder et modsvar i de danske tekster, den punkede æstetik og en pop-rock-inspireret tilgang til sangstruktur.

Been In Bloom

I et øvelokale i udkanten af København, har fem unge mennesker med vidt forskellige musikalske baggrunde og inspirationer fundet sammen. Been in Bloom er et alternativt rockband med en unik kant der emmer af ærlig teenagerånd og kritisk samfundssyn. Med inspirationer i alt fra progressiv metal og math rock til funk og indie, skaber bandet energifyldt musik med en unik klang.

Natboks

Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live.

Dato: fre 9 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 50,-
Køb billet
Mike Tramp
tors 25 mar
Dør 19:00
Show 20:00
205 DKK
Der arbejdes på ny dato!
Richter Roots: Bull & Hjort
NY DATO
ons 7 apr
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
IAMJJ Solo
lør 10 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej