naïve

Koncerten afholdes med siddepladser og reduceret kapacitet. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

naïve melder sig klar til et comeback på livescenen i efteråret 2020

Danske naïve har i år genfødt sig selv med det fremragende album Endurance og nu er de klar til at spille live uanset hvilke vira, der er i omløb.

naïve, som dybest set er et band, der spiller sange af sanger og sangskriver Claus Berthelsen, stiller op i den mest stjernespækkede liveholdopstilling man kan forestille sig: selvklart med Berthelsen i front og så med Povl Kristian (Lars H.U.G., Hotel Hunger, Bleeder Group), keyboards og guitar, Flemming Muus, bas (Lars H.U.G., Janes Rejoice), Peter Michael (Jamhunters, Sweethearts, Take Five), keyboards og slutteligt den mesterlige Mette Mathiesen (Miss B. Haven) på trommer.

Dette garvede hold spiller et stort udvalg af sangene fra det seneste album, men kommer ellers vidt omkring i repertoiret fra alle fire naïve album – så gamle fans sagtens kan mingle, på behørig afstand, med yngre fans, der er kommet til i nyere tid.

UDSOLGT!
Dato: fre 20 nov
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 110,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej