Mukherjee

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Et nyt spirende sangskrivertalent fuld af dansk nærvær og amerikansk landevejspoesi.

Oscar Mukherjee [MUH-kar-dji] er singer/songwriter med rødder i pop/rock, folk og blues. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil, der både trækker tråde fra John Mayers guitarspil, Ron Sexsmiths vokal, og Jeff Buckleys blå tone.

Mukherjee har det seneste år gæstet Poul Krebs på hans tour igennem landet sammen med bl.a. Signe Svendsen.

Nu står han klar til selv at indtage scenen med tasken fuld af nye sange og et særdeles stærkt band i ryggen bestående af bl.a. Søren Poulsen (trommer) og Henrik Poulsen (bas), der begge ellers er faste bandmedlemmer hos Peter Sommer.

Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han fandt vej ind i det Københavnske bluesmiljø. På sine kun 22 år har han allerede været nomineret til en DMA i blues, været en af de udvalgte til at besøge House of Songs i Austin, Texas, samt modtaget Femø Jazzfestivals ærespris. I 2017 udgav han sin første EP “Solid Shade of Blue” med Rune Kjeldsen (Savage Rose, Hush, C.V. Jørgensen, mm) som producer og nu er Mukherjee aktuel med sin helt nye EP “Sentimental Sleep”, der fik stor anmelderros og airplay på P4.

”(Mukherjee er) sammen med producer Nikolaj Heyman er lykkedes med, at få det til at lyde som et af de der pop-rock numre, der bare dufter af himmelråbende hit potentiale fra første lyt (om Not Alone).” – side 33.

En aften i selskab med Mukherjee byder derfor på musikalitet i højklasse, en sangskriver hvis stærke vokal og dybe tekster, når langt ud over scenekanten.

Så kom og oplev en musiker, der er har nerve, nærvær og som altid står klar med masser af god musik og gode historier.

Unummererede siddepladser

Dato: lør 19 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 75,-
Køb billet
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej