Med Elvis På Bagsædet

Projektet ”Med Elvis på bagsædet” er en længe ønsket drøm, der har ligget i skrivebordsskuffen i mange år. Brødrene Kim, Kurt og John Poulsen har en lang fortid sammen, som brødre naturligvis, men også i bandet ”Brotherhood in trouble”. Kurt og John Poulsen har op igennem 90’erne og i starten af nullerne spillet med diverse musikkunstnere fra den danske musikscene – blandt andre Michael Falch, Danser med drenge, Peter Viskinde, Twiins mfl. Musikken omkring Elvis har altid fyldt en hel del for brødrene. Særligt kassettebåndet med Elvis (”Separat ways”), som blev købt engang i 70erne på familietur til Italien, blev afspillet i en uendelighed, og har siddet som en dejlig erindring fra dengang. Det har aldrig sluppet de 3 brødre. Ønsket om at gengive deres version af de Elvis- numre er nu realiseret. De er indspillet i kærlighed til numrene, til Elvis stemme, på hukommelse & erindring af stemninger og er fra Elvis- perioden 1969 til 1975.

Det er i en dyb respekt for Elvis, som kunstner, at projektet er sat i gang, og det er indspillet med den største respekt og fascination af entertaineren Elvis.

James Burton, Jerry Scheff og Ronnie Tutt har været brødrenes læremestre og grobund for deres musikalske virke.

”Med Elvis på bagsædet” optræder med band. Lars Jensen Keyes, Tom Sørensen Guitar.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 29 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 155,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej