Mathilde Falch med Band

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved blandt andet at være præget af Mathildes personlige fortællinger, spilleglæde, intenst nærvær, humor og høj energi. Hun har et sammenspillet band bestående af venner, der samtidig er dygtige musikere, og som får de gode sange til at folde sig ud.

I 2019 inviterede Mathilde Falch en lille skare af sit trofaste publikum til en intimkoncert med sit band i The Village Recording. Liveoptagelserne blev til et livealbum, der udkom samme år.

Livealbummet var en hyldest til publikum og til livescenen. “Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne”, siger Mathilde Falch.
Livealbummet markerede Mathilde Falchs 10-års jubilæum som udgivende og turnerende musiker.

Mathilde Falch har i de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det, på gaden, hjemme i folks private stuer til de store spillesteder og festivalscener.
Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab “Just For The Record”, hvor hun selv har udgivet al sin musik fra.

Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejene tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum, der igennem årene gradvist har vokset sig større.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: lør 11 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 160,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej