Mansfield // Caper Clowns

Arrangementet er gratis, men billetter skal reserveres. Hent din gratis billet her på siden.

Mansfield

”Britisk lyd + dansk kvalitet = dynamisk debutalbum,” skriver musikanmelder Mads Kornum (Side 33) om det københavnske rockband Mansfield, som er aktuelle med albummet ’Star-Crossed Lovers’. Med hang til Merseybeat fra 1960’erne og britisk indierock har Mansfield skabt sin egen sound med fokus på stærk sangskrivning og iørefaldende melodier. Bandet blev dannet i 2015 og udspringer af det kreative miljø på Vesterbro, hvor de fire venner besluttede sig for at lave musik, der afspejler bandets forkærlighed for melodisk guitarrock. GAFFA skriver: ”Det er forfriskende at høre et band, der kaster sig hovedkulds ind i musikhistorien og ikke er bange for at falde igennem. Sidst, men ikke mindst er der et meget højt niveau hele albummet igennem og ingen svage øjeblikke.” Både i Danmark og udlandet er Mansfield blevet sammenlignet med The Beatles, Oasis og The Kinks pga. de stærke sange og bandets MOD-inspirerede stil og look. Særligt forsanger Christian Stages klare vokal og personlige tekster understreger dybden i bandets musik.

Caper Clowns

Caper Clowns fra Odense spiller indie-pop-rock. De har udgivet to albums – The Buca Bus (2016) og A Salty Taste To The Lake (2018). De udgiver deres tredje studiealbum i foråret 2021.

Sangene Pockets, The Way I Dream, All We Ever Do Is Run og Kissing Daylight fra de to album, har en masse airplay på DR`s radiokanaler (faktisk har 16 af Caper Clowns sange været spillet på DR) – derudover er der mange netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.

Caper Clowns har vundet Årets Live Pris 2020 – en pris, der uddeles af Odense Live Sponsorforening og som er den største af sin slags uden for hovedstaden.

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK).

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

 

Dato: fre 17 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg Gratis!
Hent billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej