Mansfield // Caper Clowns

Arrangementet er gratis, men billetter skal reserveres. Hent din gratis billet her på siden.

Mansfield

”Britisk lyd + dansk kvalitet = dynamisk debutalbum,” skriver musikanmelder Mads Kornum (Side 33) om det københavnske rockband Mansfield, som er aktuelle med albummet ’Star-Crossed Lovers’. Med hang til Merseybeat fra 1960’erne og britisk indierock har Mansfield skabt sin egen sound med fokus på stærk sangskrivning og iørefaldende melodier. Bandet blev dannet i 2015 og udspringer af det kreative miljø på Vesterbro, hvor de fire venner besluttede sig for at lave musik, der afspejler bandets forkærlighed for melodisk guitarrock. GAFFA skriver: ”Det er forfriskende at høre et band, der kaster sig hovedkulds ind i musikhistorien og ikke er bange for at falde igennem. Sidst, men ikke mindst er der et meget højt niveau hele albummet igennem og ingen svage øjeblikke.” Både i Danmark og udlandet er Mansfield blevet sammenlignet med The Beatles, Oasis og The Kinks pga. de stærke sange og bandets MOD-inspirerede stil og look. Særligt forsanger Christian Stages klare vokal og personlige tekster understreger dybden i bandets musik.

Caper Clowns

Caper Clowns fra Odense spiller indie-pop-rock. De har udgivet to albums – The Buca Bus (2016) og A Salty Taste To The Lake (2018). De udgiver deres tredje studiealbum i foråret 2021.

Sangene Pockets, The Way I Dream, All We Ever Do Is Run og Kissing Daylight fra de to album, har en masse airplay på DR`s radiokanaler (faktisk har 16 af Caper Clowns sange været spillet på DR) – derudover er der mange netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.

Caper Clowns har vundet Årets Live Pris 2020 – en pris, der uddeles af Odense Live Sponsorforening og som er den største af sin slags uden for hovedstaden.

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK).

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

 

Dato: fre 17 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg Gratis!
Hent billet
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej