Mansfield // Caper Clowns

Koncerten afholdes med siddepladser og reduceret kapacitet. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Arrangementet er gratis, men billetter skal reserveres. Hent din gratis billet her på siden.

Mansfield

”Britisk lyd + dansk kvalitet = dynamisk debutalbum,” skriver musikanmelder Mads Kornum (Side 33) om det københavnske rockband Mansfield, som er aktuelle med albummet ’Star-Crossed Lovers’. Med hang til Merseybeat fra 1960’erne og britisk indierock har Mansfield skabt sin egen sound med fokus på stærk sangskrivning og iørefaldende melodier. Bandet blev dannet i 2015 og udspringer af det kreative miljø på Vesterbro, hvor de fire venner besluttede sig for at lave musik, der afspejler bandets forkærlighed for melodisk guitarrock. GAFFA skriver: ”Det er forfriskende at høre et band, der kaster sig hovedkulds ind i musikhistorien og ikke er bange for at falde igennem. Sidst, men ikke mindst er der et meget højt niveau hele albummet igennem og ingen svage øjeblikke.” Både i Danmark og udlandet er Mansfield blevet sammenlignet med The Beatles, Oasis og The Kinks pga. de stærke sange og bandets MOD-inspirerede stil og look. Særligt forsanger Christian Stages klare vokal og personlige tekster understreger dybden i bandets musik.

Caper Clowns

Caper Clowns fra Odense spiller indie-pop-rock. De har udgivet to albums – The Buca Bus (2016) og A Salty Taste To The Lake (2018). De udgiver deres tredje studiealbum i foråret 2021.

Sangene Pockets, The Way I Dream, All We Ever Do Is Run og Kissing Daylight fra de to album, har en masse airplay på DR`s radiokanaler (faktisk har 16 af Caper Clowns sange været spillet på DR) – derudover er der mange netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.

Caper Clowns har vundet Årets Live Pris 2020 – en pris, der uddeles af Odense Live Sponsorforening og som er den største af sin slags uden for hovedstaden.

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK).

 

Dato: fre 17 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg Gratis!
Hent billet
Old News
tors 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Søn
fre 3 sep
Dør 20:00
Show 21:00
135 DKK
Killing // Lipid // Demolizer
lør 4 sep
Dør 19:00
Show 20:00
135 DKK
Musikbingo // Valentines Day Edition
tors 9 sep
Dør 18:00
Show 19:00
50 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej