Maja & De Sarte Sjæle // Support: De Lyse Timer

Koncerten afholdes med siddepladser og reduceret kapacitet. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, der er sangskriver, og sangerinden Maja Rudolph. De debuterede i april 2016 med albummet ’Maja og De Sarte Sjæle’ og sangen ”Uden Dig” blev et af de mest spillede numre i radioen samme år. I 2020 deltog de i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Den eneste Goth i Vejle og i 2021 udgiver de deres andet album.

Maja og de sarte sjæle er historien om et langt venskab mellem Maja, kirkesangeren med den melankolske stemme som omdrejningspunktet i Maja og de sarte sjæle, og Timo, den introverte sangskriver, der ikke kan synge.

Maja og De Sarte Sjæle eksisterer i sin helt egen niche i dansk musik. Umiddelbart ren pop og 80’er-poesi om forlist kærlighed. Og så alligevel: indslag af mørk og naiv, sønderjysk tristesse giver Maja og De Sarte Sjæle en kant af noget uforklarligt.

Support: De Lyse Timer

De Lyse Timer udgav i 2017, debut albummet “Under En Anden Sol”. Albummet, blev kaldt en “interessant debut fra danske popdrenge” af Gaffa, og kastede blandt andet singlen “Blodmåne” af sig, som var et hit på P3’s “ Det Elektriske Barometer”, hvor nummeret lå på listen i de maximale 8 uger, og blev nr. 1, gentagende gange.

Siden debut-udgivelsen, har bandet, videreudviklet deres lyd, spillet talrige koncerter i det meste af landet, og sideløbende været i studiet, og arbejdet på indspilningerne af den kommende EP “Blanke Blå”, i samarbejde med producer Søren Zahle (Peter Sommer & Tiggerne) i Studio Communale i Skanderborg.

I foråret 2019 blev De Lyse Timer, signet af Target Records, som udgav singlen “Solnedgang”, der fik airplay over sommeren på P4, og vidnede om et band, der fortsat trækker på inspirationskilder fra 80’erne, og kombinerer disse med nyere indie rock traditioner.
De Lyse Timer består af sanger/guitarist Andreas Sorgenfrei, sangerinde/guitarist Maja Trampe, trommeslager Claus Nielsen, og bassist Anders Emil Jensen.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 18 feb
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 140,-
Køb billet
Dicte & The Diamonds
fre 22 okt
Dør 19:00
Show 20:00
185 DKK
Artillery // Support: Timechild
lør 23 okt
Dør 20:00
Show 21:00
180 DKK
IAMJJ Solo
tors 28 okt
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej