Maja & De Sarte Sjæle // Support: Os To

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, der er sangskriver, og sangerinden Maja Rudolph. De debuterede i april 2016 med albummet ’Maja og De Sarte Sjæle’ og sangen ”Uden Dig” blev et af de mest spillede numre i radioen samme år. I 2020 deltog de i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Den eneste Goth i Vejle og i 2021 udgiver de deres andet album.

Maja og de sarte sjæle er historien om et langt venskab mellem Maja, kirkesangeren med den melankolske stemme som omdrejningspunktet i Maja og de sarte sjæle, og Timo, den introverte sangskriver, der ikke kan synge.

Maja og De Sarte Sjæle eksisterer i sin helt egen niche i dansk musik. Umiddelbart ren pop og 80’er-poesi om forlist kærlighed. Og så alligevel: indslag af mørk og naiv, sønderjysk tristesse giver Maja og De Sarte Sjæle en kant af noget uforklarligt.

Support: Os To

OS TO er en dansksproget pop-duo. I centrum står Camilla Lily Papes stærke og
bølgende vokal, der bevæger sig mellem det inderlige og det klimatiske. Rundt om skaber Johan Ask Pape en lyd, som er både genkendelig, storladen, nordisk og cinematisk.

OS TO har tidligere udgivet under navnet Eugenia, men genopstod sidste år under nyt navn og markerede dermed en ny stil – en mere nær og tilgængelig lyd.

Som liveband leverer OS TO en intens oplevelse, som drager publikum ind i deres univers, hvor håbet bølger og alt er tilladt. Duoen har bl.a. varmet op for AyOwA, Lydmor & Bon Homme, Khruangbin (US), Rumpistol og spillet headline på Ideal Bar sammen med Guldimund.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: fre 18 feb
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 140,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej