Kom Vi Løber // Support: Cirkus Halvvejs

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

KOM VI LØBER inviterer på opdagelsesrejse i et univers af brudflader, hvor Lone Slot Nielsens nærværende vokal, legende tekster og skæve guitartemaer giver elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Debutalbummet ’Sct. Hans’ forener et blik på det, der var i går, med en årvågen iagttagen af det, som er lige nu. Derude i verden, hos de andre, men også lige nu hér mellem dig og mig. ”Vi er kastet ind i en tilværelse, som grundlæggende ikke går op, fordi vi står midt i sansninger og kærlighed, men også i tvivl, angst, spørgsmålet om hvem vi er, hvad vi vil, og hvor vi skal hen. Og lige dér synes jeg, det er allermest spændende at være i sangskrivningen. Det er evigt interessant at kigge derind, hvor det også kan blive ret mørkt, og blive der lidt længere, end man egentlig har lyst til. Og opdage, hvilke fortællinger, der dukker op, og hvilke ubrydelige sammenhænge der tegner sig mellem alvoren, legen, ja i livet” siger Lone Slot Nielsen. Live forløses musikken af en skarpt spillende kvintet som giver liv til alle albummets finesser.

Support: Cirkus Halvvejs

Magnus Knudsen siger tingene, som de er, med en gadedrengs kækhed og charme, men samtidigt også med en konstant lurende, underliggende melankoli. Med en skarp poetisk tunge besynger han tilværelsens mangeartede facetter, livets op- og nedture; om det er de hjerteskærende romantiske udladninger, eller de selvdestruktive mørke afkroge, der bliver udforsket og udstillet, er det altid uden flter, hvilket gør Magnus Knudsen til et yderst spændende kunstnerisk bekendtskab.

Unummererede siddepladser

Dato: lør 31 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 100,-
Køb billet
Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej