Killing // Lipid // Demolizer

Koncerten afholdes med siddepladser og reduceret kapacitet.* Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Killing

Fra den østjyske muld kommer det danske thrash-bombardement kaldet Killing. Dannet i 2013 af fire gamle venner under eden at skulle spille aggressivt old school fræsende metal som den blev brygget tilbage i 80’erne af navne som Slayer, Kreator, Exodus, Metallica m.fl.

I 2018 udgav bandet deres første EP ”Toxic Asylum”, hvorefter de begav sig ud på landevejen og spillede i det meste af Danmark og også besøgte både Sverige og Polen. Singlen ”Raise Your Anger” fulgte i 2019 og de fortsatte med at turnere landet rundt samt besøgte Tyskland for første gang.

Bandet har igennem de seneste års hårde arbejde fået etableret deres navn herhjemme i undergrunden – ikke mindst på grund af deres energiske og fanden-i-voldske sceneshow. Deres tilhængere har længe efterspurgt en fuldlængdes plade og bandet har derfor været en tur i Dead Rat Studio i Århus hos Jacob Bredahl for at indspille deres debutalbum – et album som gerne skulle se dagens lys i den nærmeste fremtid.

Lipid

27 år senere… med garanti Vejles ældste heavy metal band. Intet er ændret siden starten – stilen er stadig thrash metal. Med 2 internationale og anmelderroste udgivelser i baggagen i form af ”Hagridden” fra 2003 og ”Deliver us from evil” fra 2006 – begge udgivet globalt på engelske Copro Records, er der numre fra et stærkt bagkatalog i vente. Bl.a. numre som danske anmeldere tidligere har omtalt som ”danske metalklassikere”. Bandets udgivelse fra 2019 ”Fragments of eternity” er at finde på diverse streamingtjenester, og vidner om et band der efter 27 år stadig holder heavy metal flaget højt og stolt.

Lipid har i februar 2020 udgivet de 2 nye numre ”Imagination of the fake” og ”Wreck of the past”.

Demolizer

DEMOLIZER, dannet i 2018, spiller nådesløs, hård og ufiltreret old school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!

Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: lør 4 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 135,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej