Jimmy Jørgensen m. Band

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Den karismatiske sanger Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier.

I 2010 vendte Jimmy tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’, er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner. Begge plader blev til i et tæt samarbejde med Jimmy’s mangeårige ven; produceren
Boi Holm. I fællesskab har de lavet en unik samling af fortolkninger af så forskelligartede sange som 10CC’s I’m Not In Love, og Alice Bridges I Love The Nightlife som i Jimmy Jørgensen og Boi Holms magiske lydunivers bliver til en helstøbt enhed, selvom de oprindeligt er ret forskellige.

Sidste gang den musikalske duo turnerede blev det til seks stjerner i Gaffa. Og der er i den grad også noget at glæde sig til, når de igen tager ud og spiller. Denne gang som både trio og kvartet.

Hør Jimmys fantastiske fortolkninger af de store internationale hits Gnarls Barkley’s “Crazy”, Britney Spears’ “…Baby One More Time” og selvfølgelig også Jimmys egne hits såsom ”Smil prinsesse”, ”Vent på mig” og ”Lidt til og meget mere” – Jimmy kan synge lige hvad hjertet begærer.

Unummererede siddepladser

Dato: fre 11 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 225,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej