Illdisposed // Support: Eciton // Cor Vacante

Illdisposed

Reveal Your Soul For The Dead” er Illdisposed’s 15. studiealbum, og sådan indskriver de sig som Danmarks største Dødsmetal eksport!
Den seneste plade består af 11 hårdtslående sange, som går fra hårdtslående riffs, melodiske og groovy aspekter til up-tempo grind blasts. Alt dette bliver samlet med Bo Summers dybe vokal. Den enorme lyd er mixet af den soniske lyd-smed Dan Swanö, og dette giver albummet den helt rette ”in-your -face-attitude”.
Siden starten af 90’erne har Illdisposed været et af de vigtigste bands på den nordiske metalscene. De fornægter ikke deres dødsmetalrødder, selvom Illdisposed efterhånden har udviklet deres egen form for dødsmetal med groovy rytmer, melodisk, men på samme tid med hårdtslående riffs og en massiv wall of sound ledt an af den unikke subwoofer-vokal i front.

Illdisposed’s mange års erfaring, både med de 15. albums og et utal af shows i hele verden, viser at bandet udmærket godt ved, hvad det handler om.
Deres succes har ikke kun været at se i metalverdenen. De sidste 7 albums har været på den officielle Danske Album hitliste, hvor de har rangreret sig som nr. 85, 58, 44, 32, 78, 78 og 60, hvilket har gjort, at Illdisposed er det første danske metal band, der har placeret sig så højt på hitlisten.

Eciton

Eciton har beriget den danske dødsscene med kompromisløs lokomotiv-metal på deres 2 albums ”Oppressed” og ”A Scent of Veracity” gennem det sidste årti.
På det seneste album bliver der satset endnu hårdere på den tekniske kunnen og den melodiske side af deres oldschool metal, der insisterer på at være moderne.
Det er en gang fuldspektret dødsmetal fra den tungeste ende af spektret til maksimal damp på kedlen.
Denne lokomo-tue står aldrig stille. kloden brænder og det er myrerne der har fyret op under den.

Cor Vacante

Cor Vacante blev dannet i 2013 i Esbjerg. Bandet har medlemmer fra Frameless Scar, Inbreeding Rednecks og Kellermensch. Bandet hylder den gamle skole af dødsmetal, groove og doom. Inspirationen kommer fra de mange subgenrer og de forener dem i et nyt lydbillede. November 2019 udgav Cor Vacante deres debut – Amygdala. Hvor de får nogle fine ord med på vejen fra bl.a. Heavymetal.dk: “Super sangskrivning, perfekt produktion og et uforskammet fedt udtryk. Mere af det tak!”

Metal A Day 4.5/5 “Selv på få numre kan Cor Vacante bevise deres fremtidige repertoirepotentiale og efterlade lytteren med en frådende lyst efter mere.”

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: lør 2 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 195,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej