Gæsterne

Christian Juncker og Jonas Breum er to af landets mest erfarne sangskrivere. Bag sig har de en lang række hits i eget navn samt som co-writere for andre. For et halvt års tid siden rodfæstede den fælles lyst sig i et nyt samarbejde – og nu slår GÆSTERNE sig så løs på et nyskrevet nummer. Og det swinger og buldrer på ”De livskloge og dem på violin”. Men bag det tæmmede, kreative kaos, ligger en klinisk observation af den danske folkesjæl i 2020. Og en advarsel. For sangteksten byder på en stiv langemand til krænkelseskultur og klagesyge – og en kærlig opfordring til at sænke skuldrene og være sig selv. ”Vi danskere har fået alt, alt for travlt med at være rigtige”, siger Jonas Breum, den ene af Gæsterne. ”Være rigtige over for vores børn, dyrke den rigtige karriere, drikke de rigtige øl, bo i den rigtige lejlighed. Vi er gået amok i det rigtige, og det skaber en forskrækket stemning, hvor vi render rundt som forvildede og siger Er du okay? til os selv og får sådan en lidt forvokset bevidsthed om vores egne evner og rettigheder. Det er røvkedeligt.”

Christian Juncker, den anden af Gæsterne: ”Nogle gange er det som om mennesker skal være dødeligt syge for at forstå hvad livet handler om. Det er det, “De Livskloge & Dem På Violin” handler om.” Christian Juncker: ”Med Gæsterne er vi musikalsk og menneskeligt bare os selv. Vi gider ikke være rigtige. Den der jagt efter rigtighed giver knuder i maven. Man får kræft af det der ræs efter rigtighed.”

Alle vil være artister. Ingen vil være gæster

Om navnet Gæsterne siger Christian Juncker: ”Alle vil være hovedpersoner. Alle vil være artister. Men vi er jo ikke noget uden hinanden eller uden et publikum. Så vi vil gerne være Gæsterne. Vi vil gerne komme på besøg. Faktisk er det lige ved, vi kunne finde på at have en erkendtlighed med til publikum, en sammenplantning eller en æske chokolade fra tanken.”

Unummererede siddepladser

Dato: lør 20 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 115,-
Køb billet
Chief 1 med Band
FÅ BILLETTER!
fre 30 okt
Dør 19:00
Show 20:00
250 DKK
PowerPlay
fre 6 nov
Dør 20:00
Show 21:00
140 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej