Den Syvende Søn // Support: Megatomas

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

DEN SYVENDE SØN

Den Syvende Søn blev dannet i 2012 på bagsædet af en bil på vej hjem fra et job i Jylland. Ikke lang tid efter stod de i en bunker og spillede for første gang og Den Syvende Søn var en realitet. I november 2013 udkom debutalbummet, det selv producerede, Den syvende søn (1), der bl.a. indeholdt singlerne ”Hun Sagde Han Sagde” og ”80’er festen”.
D. 4. november 2016, præcis 3 år efter debuten, udkom Den Syvende Søns andet album, Den syvende søn (2), med Tore Nissen som producer.

Nu har Den Syvende Søn indspillet sit tredje album i Victoria studio på Vesterbro. Det var også der første album blev indspillet, og i lighed med dengang, har spontaniteten fået lov at råde i tilblivelsen af sangene, helt til det sidste, godt hjulpet på vej af producer, Christian Ki Dall.

Teksterne er som Michels univers plejer, rimelig kontant og han prøver altid at være direkte, uden at være for banal, og poetisk uden at være for højtravende. Hvis teksterne skal passe til den ærlige vokal, er det nødvendigt med tekster han kan indleve sig i, uden at være selvudleverende.
Bandet har spillet sammen i syv år nu og samspillet og forståelsen for eget univers er vokset. Instrumenterne understøtter tekst og vokal i højere grad end tidligere. Den syvende søn har lavet deres bedste Album til dato.
Ud over den naturlige udvikling i bandet, er Den Syvende Søn tro mod sit udgangspunkt. De har stadig en forkærlighed for beatmusik,
psykedelisk rock og dyrker håndholdt gammeldags håndværk.

Megatomas

… er et mega alterego for den danske komponist, guitarist, sanger og producer, Tomas Kærup, der har base i København. Projektet er startet i juni 2019 med første single “Og Så Videre”.

Megatomas-projektet er et kunstnerkollektiv, hvor karakteren vil være det faste gennemgående visuelle udtryk i videoer, i medier og bagmand i musikken. Projektet vil bestå af vidt forskellige musikgenrer og med forskellige musikere involveret, der spænder fra elektroniske trommesnedkere til klassiske musikere til rockmusikere sangere m.m. Nogle medvirker anonymt andre som feature-artists. Lydmæssigt vil musikken skifte fra folky-pop med elektroniske beats til full blown rocknroll til elektronisk dance og minimal til instrumental score-musik med mere. Det eneste faste element vil være Megatomas.

Unummererede siddepladser

Dato: fre 18 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 120,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej