Deathcore Night // Hanging The Nihilist // Aon // Mortira

Hanging the Nihilist

HANGING THE NIHILIST er et hårdtslående deathcore band fra København, der med et fælles mål om at skabe halsbrækkende breakdowns og groovy riffs, har arbejdet benhårdt på at skabe EP’en “Crow” der opnår netop dette.

Bandets debut EP rummer deres allerede velkendte lyd, som kombinerer groovy og hårdtslående riffs, med medrivende synth melodier og en frygtindgydende vokal. Debuten har allerede modtaget forrygende anmeldelser fra både danske såvel som internationale metal medier, samt blevet udnævnt som Årets Nye Danske Band af det anerkendte metal-site Devilution.

Aon

Aon blev dannet på den ugudelige dato den 18-02-2016, da Daniel Jonasson (Blaze of Barbaroid, Peyal) og Mike Bencke Lyngby (Septic Congestion, Blaze of Barbaroid), besluttede at de ville lave noget uetisk og politisk ukorrekt sjov. Det greb hurtigt om sig, og Alexander ”Balle” Hall Kristensen blev hentet ind, frisk fra Amagers gader, for at gribe mikrofonen.

Med en stærk vægt på brutale, langsomme og groovy riffs og et hovedrum for teknisk og kompleks skrivning, slog de sig ind på deres egen dødsmetalstil der er kompromisløst men alligevel lettilgængeligt for masserne.

Mortira

Mortira startede tilbage i 2015, som coverband, men begyndte kort tid efter med at lave originalt materiale. Bandet har en forkærlighed for tunge og hurtige riffs.
Med de dybe nedstemte guitarer og hurtige trommer, skaber Mortira en oplevelse som enhver metalfan sent ville glemme.

Koncerten er stående!

Dato: lør 30 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 70,-
Køb billet
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej