Cabal // Lamentari // Support: Mortira

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Cabal

CABAL er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.

Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind og udland ved at spille Copenhell, Roskilde festival, Euroblast Festival og Complexity fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.

Lamentari

Fra den tætte lyd i de dunkle katakomber, til den storladne rungen i katedralerne, forener Lamentari en bred vifte af inspirationer som har groet rødder fra komponister som Stravinsky, Rachmaninov, Holst og bands som Behemoth, Dark Fortress, Gojira og Yngwie Malmsteen.

Debut EP’en “Missa Pro Defunctis”, er en storslået rituel messe, indspillet med et live ensemble af strygere og messingblæsere.

Mortira

Mortira startede tilbage i 2015, som coverband, men begyndte kort tid efter med at lave originalt materiale. Bandet har en forkærlighed for tunge og hurtige riffs.

Med de dybe nedstemte guitarer og hurtige trommer, skaber Mortira en oplevelse som enhver metalfan sent ville glemme.

UDSOLGT!
Dato: lør 14 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 70,-
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej