Chief 1 med Band // Afterparty: Chief 1 DJ-set

NY DATO!

Chief 1 – Alt Er Godt Tour 2020

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice og ikke mindst kender vi Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anti Social Media, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er alenlang, som musikken er sindssyg melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter.

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum, efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. Første single ”Man skal Dø lidt (før man finder vej)”, udkom i marts 2016. Succesen og lanceringen som solist blev 1.juni 2016 fulgt op af den iørefaldende og livsglade single ”Sommernætter”, og siden er fulgt adskillige ørehængere som ”Alt Er Godt” og senest ”Tosser”.

I efteråret deltog han i det populære underholdningsprogram Toppen af Poppen, hvor han satte en tyk streg under hans musikalske evner. Koncerten vil derfor indeholde sange fra fortiden, fortolkninger fra Toppen af Poppen og endnu ikke udgivet materiale!

Eksklusivt DJ-set med Chief 1

Som bonus til denne koncert, giver Chief 1 helt eksklusivt et DJ-set efter koncerten. Ud over koncerten med Chief 1 og hans fantastiske band, kan du altså også opleve en DJ i verdensklasse, når chefen himself spiller op til efterfesten! Så kridt danseskoene, for dét her, det bliver godt!

Koncerten er stående!

NY DATO
Dato: fre 30 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 250,-
Køb billet
Moi Caprice
NY DATO
lør 29 aug
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Something
NY DATO
tors 3 sep
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Humørekspressen
fre 4 sep
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej