Beatfortælling

Der er fortællinger, der har så meget beat, at de får hjertet til at slå hurtigere. Der er musik, der har så gode historier, så du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med. Det er en helt ny genre – det er BEATFORTÆLLING!

BEATFORTÆLLING henvender sig til det publikum, der forventer lidt mere. Det er autentisk livekoncert & fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand.
Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susans Ørums fortælling ”Pingvinregle¬mentet”, så alt hænger sammen, forstærker hinanden og går op i en højere enhed. BEATFORTÆLLING er medriven¬de, barsk, poetisk og helt sin egen, fremført af en garvet besætning med noget på hjerte.

Marianne Van Toornburg er en dansk sanger & sangskriver. Efter en karriere som korsanger i bl.a. Anne Linnet og Marquis de Sade, Alberte og Miss B. Ha¬ven sidst i 80’erne, startede hun Sweethearts med Pernille Højmark. Senere bl.a. solist i bandet Dreamtones, og en del af bandet Jodeladies. Solo-albummet MONO var ”Ugens Album” på P4.

Susan Ørum er storyteller & tekstforfatter – tilhører gruppen af moderne danske historiefortællere, der arbejder med den autentiske personlige jeg-fortælling. Susan arbejder udelukkende med eget materiale og fortæller råt for usødet om ”det der liv” når det er bedst- og når det er allerværst. ”Pingvinreglemen¬tet” har allerede fået publikum til at grine, græde og blive stille på små og store scener – fra Nordjylland til København.

Live akkompagneres Beatfortælling af guitarist Mikkel Grue.

Koncerten afholdes med siddepladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

NY DATO
Dato: tors 16 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 110,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej