ZK & Fouli

To af de allerstørste navne blandt den nye upcoming bølge af rappere i Danmark indtager Richter til en fælles koncert. De to rap-kometer, ZK og Fouli, er næste skud på stammen blandt de unge rappere, der med gaderap har indtaget de danske hitlister.

ZK er en af de mest succesfulde artister blandt det nye kuld af rappere i Danmark. Den kun 18-årige rapper fra Ishøj har udgivet syv singler indtil videre, der tilsammen har over 33 millioner streams. Tidligere på året optråde ZK som support til Gilli’s Store Vega koncert, og som surprise til Sivas & Nodes fredagsrock koncert i tivoli – hans seneste 2 singler har netop disse to etablerede navne som features. ZK går ikke op i folks meninger og holdninger om ham. Han har sin egen stil og gør tingene på sin egen måde. Netop derfor har han vundet folks hjerter og det har malet et tydeligt billede på hitlisterne det sidste år. Til foråret kan ZKs fans endelig høre et samlet værk fra den unge rapper, der har brugt den seneste tid på at færdiggøre sin første EP.

Til koncerten kommer ZK til at dele scenen med FOULI, som også er en af bannerførerne for den nye generation af rappere i Danmark. Fouli har efterhånden nogle store successer bag sig med både ’La Fami’ og ’Mon Poto’. Det er gået stærkt for Fouli fra Albertslund, som i 2017 blev udvalgt til Red Bull Sound Select og siden da har ramt næsten 20 millioner samlede streams. Senest udgav Fouli det hårde track ’Gaden’, der peakede som #6 på Spotify top 50 i DK. Tracket, som har hans karakteristiske melodiske lyd blandet med overlegne rapvers, er en hyldest til gademiljøet. Fouli vil også være aktuel med en EP til foråret.

ZK

Fouli

Dato: lør 20 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 100,-
Køb billet
Plus1-koncert: M.C. Hansen & Jacob Chano
man 19 jun
Dør 12:30
Show 13:00
170 DKK
Benjamin Koppel: Annas Sang Bogkoncert
fre 1 sep
Dør 19:00
Show 20:00
235 DKK
Med oplæsning af Iben Hjejle & livemusik
Red Warszawa
lør 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Børn To Be Wild
søn 3 sep
Dør 11:00
Show 12:00
80 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej