Yogakoncert med Mary Jean

Forener krop, sind og sjæl

Kom til en multisanselig koncertoplevelse, når MARY JEAN forener sin æteriske tribal pop med legende yoga guidet af instruktør Isabella Westh.

Den aarhusianske artist MARY JEAN og yogi Isabella Westh inviterer til et nyt koncertformat, der forener livemusik og yoga. Sammen skaber de en synergi, der veksler mellem guidede yoga flows til lydtapetet af de 5 musikeres instrumentale stykker og frie bevægelsespassager, når MARY JEAN spiller sine sange i fuldt flor. Publikum kan forvente et medrivende og særligt sanseligt møde, der vækker krop sind og sjæl.

Mary Jean

Den fremadstormende artist MARY JEAN, der er kendt for at fusionere åndelighed, urkraft, nordisk synth-pop og afrikanske rytmer, er den oplagte kunstner til at lægge lyd til formatet. Om koncerten siger frontkvinde Mary Jean Moore, “både yoga og sangskrivning er rum, hvor jeg selv finder nærvær, glæde og ro i min hverdag, så foreningen mellem de to live føles så naturlig og utroligt inspirerende for mig som artist. Mit ønske er at give gæsterne en kærlig koncertoplevelse, der giver fornyet energi gennem både lyd og bevægelse”.

Isabella Westh

Yogainstruktør Isabella Westh kender og bruger allerede MJs musik i sin undervisning i bl.a. Ashtanga, Strala, Vinyasa og Yin Yoga. Hun er drevet af glæden ved at guide sine elever til at finde og styrke deres indre kerne gennem åndedræt, bevægelse og musik.
“Isabella er én af mine yndlings instruktører med sin holistiske og smilende tilgang. Hun er så god til at få leg og tid til at mærke sig selv ind i sin undervisning. Til yogakoncerten får vi i høj grad brug for vores sammenlagte intuition, evne til at improvisere og gribe nuet, og ikke mindst gæsternes fantastiske evne til at sige “ja” til hele oplevelsen. Det bliver smukt”, siger Mary.

Medbring din egen yogamåtte!

Dato: ons 19 feb
Dørene åbner: 18:30
Showstart: 19:30
Forsalg 120,-
Køb billet
Natboks
fre 2 sep
Dør 20:00
Show 21:00
55 DKK
Red Warszawa // Support: GoatHawkBuffalo // Shatterer
lør 3 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Lis Sørensen med Band
FÅ BILLETTER!
tors 8 sep
Dør 19:00
Show 20:00
330 DKK
Natboks feat. Goss // Lyst // Mørkeblødt
lør 10 sep
Dør 19:00
Show 20:00
180 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej