Yellowbellies

Det københavnske band Yellowbelies har altid leveret uimodståelige sange af en kaliber, som postbuddet og mælkemanden ikke kunne lade være med at nynne på morgenruten. Bandets populære radio- og koncertfavoritetter som ‘Curly Kiss’, ‘Milkman’, ‘Sushi & Champagne’ og ‘Gravitate To You’ dokumenterer Yellowbellies’ særlige sans for tidløse popsange med store, gyldne guitarakkorder, rytmespor så naturlige som hjerteslag og en varm, ærlig baryton i front.

Yellowbellies udsender deres 4. album med titlen ”All The In Between” d. 22 februar. Albummet følger op på ”Anywhere But Here” fra 2016, der høstede solide anmelderroser og bl.a. var Ugens Album på P4. Yellowbellies’ aktuelle album tager over, hvor ”Anywhere But Here” slap, og tilfører nye lag til deres klassiske og iørefaldende sangskrivning, der trækker på en skandinavisk og amerikansk arv. Det nye album er måske det mest varierede, personlige og smukke album, som Yellowbellies har udgivet til dato. Det er et nærværende og lydhørt univers som producer og trommeslager Asger Møller har skabt omkring Brian Aakjær Grimstrups kompositioner. I produktionen hører man desuden en meget ærlig og direkte tone i Søren Esben Hansens vokaler og tekster. Her finder man et carpe-diem-afskedsbrev fra en 98-årig farmor (”Not Around”), en bittersød hyldest til København før og nu (”All The In Between”), forsoning med sig selv og sit ophav (Cruise Ship Captain) og endelig et møde med en ældre rock’n’toll kustode på Guggenheim Museum i New York City (Great Hair).

Yellowbellies har turneret og spillet sammen og i andre sammenhænge siden 1996. Det über-erfarne og velspillende band tæller medlemmer, der har indspillet og turneret med Mads Langer, Magtens Korridorer, Hjalmar, Chasing Grase, NOAH, Randi Laubek og Sebastian.

Facebook Event

Yellowbellies

Dato: fre 10 maj
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 125,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej