Yellowbellies

Det københavnske band Yellowbelies har altid leveret uimodståelige sange af en kaliber, som postbuddet og mælkemanden ikke kunne lade være med at nynne på morgenruten. Bandets populære radio- og koncertfavoritetter som ‘Curly Kiss’, ‘Milkman’, ‘Sushi & Champagne’ og ‘Gravitate To You’ dokumenterer Yellowbellies’ særlige sans for tidløse popsange med store, gyldne guitarakkorder, rytmespor så naturlige som hjerteslag og en varm, ærlig baryton i front.

Yellowbellies udsender deres 4. album med titlen ”All The In Between” d. 22 februar. Albummet følger op på ”Anywhere But Here” fra 2016, der høstede solide anmelderroser og bl.a. var Ugens Album på P4. Yellowbellies’ aktuelle album tager over, hvor ”Anywhere But Here” slap, og tilfører nye lag til deres klassiske og iørefaldende sangskrivning, der trækker på en skandinavisk og amerikansk arv. Det nye album er måske det mest varierede, personlige og smukke album, som Yellowbellies har udgivet til dato. Det er et nærværende og lydhørt univers som producer og trommeslager Asger Møller har skabt omkring Brian Aakjær Grimstrups kompositioner. I produktionen hører man desuden en meget ærlig og direkte tone i Søren Esben Hansens vokaler og tekster. Her finder man et carpe-diem-afskedsbrev fra en 98-årig farmor (”Not Around”), en bittersød hyldest til København før og nu (”All The In Between”), forsoning med sig selv og sit ophav (Cruise Ship Captain) og endelig et møde med en ældre rock’n’toll kustode på Guggenheim Museum i New York City (Great Hair).

Yellowbellies har turneret og spillet sammen og i andre sammenhænge siden 1996. Det über-erfarne og velspillende band tæller medlemmer, der har indspillet og turneret med Mads Langer, Magtens Korridorer, Hjalmar, Chasing Grase, NOAH, Randi Laubek og Sebastian.

Facebook Event

Yellowbellies

Dato: fre 10 maj
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 125,-
Køb billet
Julekoncert med Mark & Christoffer
tors 8 dec
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Pind // Support: Sosa
fre 9 dec
Dør 20:00
Show 21:00
195 DKK
Skullclub // The Nimbwits // Wasted
lør 10 dec
Dør 19:00
Show 20:00
185 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
FÅ BILLETTER!
tors 15 dec
Dør 18:30
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej