Ulla Britt feat. Felding & Holte

Kom til en intim eftermiddagskoncert med en fremragende trio!

Ulla Britt repræsenterer musikalsk virke, der har betrådt flere genremæssige stier og med det aktuelle album “Nøgen & natteblind “ som er udgivet juni 2021, møder vi en sangskriver, der stilmæssigt er sin helt egen, og som er så parat til at indtage livescenerne rundt om i landet. 

I bagagen ligger 2 acapella jazzudgivelser, 5 udgivelser for børn, et EP elektroakustisk projekt med egne kompositioner på engelsk, et dansk album med fortolkninger af gamle rockklassikere og nu dette soloudspil i eget navn med egne tekster og musik. 

Når Ulla Britt optræder live denne eftermiddag er det i et trioformat med multiinstrumentalisterne Line Felding og Sidse Holte der pakker sangene ind med smukke, klangfulde og kreative cellospil, guitarer, kor, autoharpe, omnichord og diverse percussion. 

Nyd de underfundige luftige himmelbuestrøg, som musikerne bidrager med med deres uomtvistelige musikalitet. Det giver endnu flere farver og eventyr til sangene som Ulla Britt leverer fra klaveret med vibrerende intensitet i stemmen. 

Her er en flok musikere, der formår at bringe intuition og musikalitet i spil i en sådan grad at smilene breder sig fordi man simpelthen får det godt i deres selskab.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser.

 

Dato: søn 20 mar
Dørene åbner: 13:30
Showstart: 14:30
Forsalg 120,-
The Mukherjee Development
fre 2 dec
Dør 20:00
Show 21:00
150 DKK
Di Di’s Julebingo
UDSOLGT!
søn 4 dec
Dør 12:00
Show 13:00
215 DKK
Julekoncert med Mark & Christoffer
tors 8 dec
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Pind // Support: Sosa
9 dec - 28 nov
Dør 20:00
Show 21:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej