True Lies [S] // Support: Technicolor

Malmös anerkendte rockhelte, True Lies, spiller tidløs, klassisk rock. Når True Lies indtager scenen, handler det om ren spilleglæde og 100 % kompromisløs rock’n’roll inden for den amerikanske guitarrocktradition. Der trækkes spor til alt fra Neil Young, Dream Syndicate, UncleTupelo, Flamin’ Groovies og Roky Erickson.

True Lies er garant for stærke melodier, fede guitarriffs og en særdeles swingende rytmesektion, og når de indtager Richters scene er det med det nyligt udgivne album ”New World Blues” i baggagen. Albummet har opnået strålende anmeldelser, og flere sange fra albummet bliver spillet på radiostationer i Sverige, USA, England og Spanien. True Lies er ekstremt ivrige efter at følge op på det nye album live og vise, hvor ”kabinettet skal stå”.

Er du til Rolling Stones, Neil Young, Warren Zevon, R.E.M. eller Dream Syndicate, så vil en koncert med True Lies være noget lige for dig.

Support: Technicolor

TECHNICOLOR er kommet til en skærm nær dig.

Technicolor er en trio bestående af Adam Phoenix (Lead Guitar), Colin Thunderstrike (Vocals) og Jack-Rufus Kelly (basguitar). TECHNICOLOR lyder som et tilbagekald til den klassiske rock fra 60’erne og 70’erne med en post-90’er sentimentalitet. Ubesværet sidestilles Led Zeppelinske guitar hooks med Radioheads fornemmelser for lydbilleder.

TECHNICOLOR har netop indspillet deres debutsingle i det centrale København og er klar til at tage deres visuelt unikke act ud på landets livescener.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 4 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 185,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej